B&B De Wandelgids

Wandelcafé Onder de Poort

Dicht van 1 januari tot 3 mei

Na 8 jaar B&B hebben we behoefte aan een onderbreking. We willen de tijd nemen om te kijken of we zaken anders aan willen pakken, iets kunnen verbeteren. Kortom we nemen afstand.

Wat betekent dit?
Het wandelcafé is open tot 1 januari
En 3 mei gaan we weer open!

Prima pauzeplaats voor de wandelaarWandelcafe Onder de Poort ligt naast het B&B. Er lopen diverse wandelingen langs en vanuit het wandelcafe en bovendien ligt het Pieterpad er nog geen 100 meter vanaf. De openingsdagen zijn vrijdag, zaterdag en zondag van 10.30 uur tot 17 uur.

Incidentele dagen gesloten

Het wandelcafe run ik in mijn eentje en dan ontkom je er niet aan om zelf vakantie te nemen en soms een dag gesloten te zijn. De dagen dat het wandelcafe gesloten is, kondig ik ruim van tevoren aan.
De volgende dagen gesloten:
–  Het weekend van 23, 24 en 25 juni
(familieweekend)
–  De weekenden van 5 en 6 augustus en van 12 en 13 augustus (zomervakantie)

Pleisterplaats voor de wandelaar

Wandelen = gezond! Wij willen met het wandelcafe een pleisterplaats zijn, ingericht op wandelaars.
Dat wil dus zeggen: we maken geen probleem van vieze schoenen en honden zijn welkom. Je kunt bij ons je eigen broodje eten. Wij vragen je dan wel om er dan een kopje koffie, thee of een ander drankje bij te bestellen!
Wil je een wandeling lopen maar je weet nog niet welke? We helpen je graag bij het kiezen van een wandeling. Bijvoorbeeld uit de vele wandelingen op de website www.wandelgidszuidlimburg.com. Als je een keuze hebt gemaakt, printen we hem voor je uit.

Wandelmenu

Het menu is zoveel mogelijk afgestemd op de wandelaar. In het wandelcafe serveren we daarom eenvoudig eten en drinken van goede kwaliteit. We gebruiken bovendien zoveel mogelijk zelfgemaakt met producten uit de buurt. Klik hier voor de menukaart.

Een indruk in foto’s!

De foto’s spreken hopelijk voor zich.