B&B De Wandelgids

Wandelcafé Onder de Poort

Gesloten van 1 november tot 1 maart

Helaas zijn we gesloten van 1 november tot 1 maart. In deze periode verbouwen wij onze woning ingrijpend. Tijdens de verbouwing wonen we in het B&B en gebruiken we het wandelcafé als opslag. Dus vanaf 3 maart ben je weer van harte welkom!

Prima pauzeplaats voor de wandelaarWandelcafe Onder de Poort ligt naast het B&B. Er lopen diverse wandelingen langs en vanuit het wandelcafe en bovendien ligt het Pieterpad er nog geen 100 meter vanaf. De openingsdagen zijn vrijdag, zaterdag en zondag van 10.30 uur tot 17 uur.

Incidentele dagen gesloten

Het wandelcafe run ik in mijn eentje en dan ontkom je er niet aan om zelf vakantie te nemen en soms een dag gesloten te zijn Jammer maar soms gesloten. De dagen dat het wandelcafe gesloten is, kondig ik ruim van tevoren aan. Volgende dagen gesloten:
– 17 juli
(straatkermis Aalbeek)
– 22 juli t/m 7 augustus (zomervakantie)

Pleisterplaats voor de wandelaar

Wandelen = gezond! Wij willen met het wandelcafe een pleisterplaats zijn, ingericht op wandelaars.
Dat wil dus zeggen: we maken geen probleem van vieze schoenen en honden zijn welkom. Je kunt bij ons je eigen broodje eten. Wij vragen je dan wel om er dan een kopje koffie, thee of een ander drankje bij te bestellen!
Wil je een wandeling lopen maar je weet nog niet welke? We helpen je graag bij het kiezen van een wandeling. Bijvoorbeeld uit de vele wandelingen op de website www.wandelgidszuidlimburg.com. Als je een keuze hebt gemaakt, printen we hem voor je uit.

Wandelmenu

Het menu is zoveel mogelijk afgestemd op de wandelaar. In het wandelcafe serveren we daarom eenvoudig eten en drinken van goede kwaliteit. We gebruiken bovendien zoveel mogelijk zelfgemaakt met producten uit de buurt. Klik hier voor de menukaart.

Een indruk in foto’s!

De foto’s spreken hopelijk voor zich.