B&B De Wandelgids

Gastenboek

Lees hieronder hoe gasten de gastvrijheid van B&B de Wandelgids ervaren. De reacties zijn een waarheidsgetrouwe weergave van het gastenboek in het B&B.

Er zijn zoveel mooie paden

Dank voor de gastvrijheid en de maaltijden. Iedaal, die brengservice. Het Krijtlandpad is schitterend. Tip: Uit eten in Noorbeek, DuNord. Lekker eten in rustige, gemoedelijke sfeer. 
Wie weet tot een volgende keer, er zijn zoveel mooie paden … en ik heb ondanks mijn verblijf hier het wandelcafé nog geen bezoek gebracht, dus…
28 augustus 2020, Inge

Laatste 3 etappes van het Pieterpad 

Wat hebben we 3 fijne dagen gehad. De laatste 3 etappes van het Pieterpad gelopen. 
Bedankt voor je gastvrijheid, de brengservice naar de Sint Pietersberg, en het lekker stoofpotje. Alles was best voor elkaar. 
16 juli 2020, Herman en Liesette

Vakantiegevoel

Enorm bedankt voor de gastvrijheid en het creëren van “vakantiegevoel” tijdens onze laatste etappe van het Pieterpad met onze honden. Stoofpotje, pizza, goede koffie, heerlijk lunchpakketjes, vrijheid in de tuin en een goed gesprek. Het maakte het een geweldige ervaring!
11 juli 2020. Arthur, Erna, Rob & Mieke en de honden

IJstips

Krijtlandpad gelopen in 4 dagen. Ondanks de voorspelde regen bleef het maar mooi weer. Niet geloven dus, die weersvoorspelling. En met die flexibele brengservice konden we gaan en staan waar we wilden, heerlijk was dat. Relaxt in de tijden, en gezellig in de auto. Een leuke aanrader om op deze wijze vanuit 1 plek een meerdaags pad te lopen. Het Krijtlandpad is super mooi en afwisselend. 
IJstips: het Bakhuis in Ulvend en de fruit-ijskraam langs het Krijtlandpad bij de Winbergerhoeve vlakbij Epen. In Ulvend was het ijs het lekkerst (van eigen boerderij); bij de Winbergerhoeve het indrukwekkends (zoveel fruit erbij dat het gestut moest worden met koekjes om het bakje te verhogen. Heerlijk ontspannen tijd gehad. 
19 juni 2020, Marcel en Mariska

Aanraders

– De prachtige en uitstekend beschreven wandelingen van Jos Wazlo
– De pizza van Peter
– Wandelcafé Onder de Poort
– Veel vlaai eten 
– Ontspannen en genieten
We hadden hier weer (voor de 3e keer) een heerlijk verblijf.
14 juni 2020, Ron & Nen

Verrukkullukke pizza’s

Dank voor jullie gastvrijheid. Een heerlijke plek, en verrukkullukke pizza’s. Heerlijk om even te ontsnappen aan het corona-tijdperk, prachtige plek daarvoor!
31 mei 2020, Aletta, Marlies en Annemarie

Onverwacht

Wij kwamen gisteravond om half zeven in donker aanbellen en vroeger of we misschien hier mochten overnachten. Na een beetje twijfel omdat de bedden niet waren opgemaakt, mochten we binnen komen. We werden toch warm ontvangen en de kachel gestart en onze slaapplek gewezen. We hebben een heerlijke avond gehad en goed geslagen. We gaan ons laatste stukje Pieterpad lopen. Heel erg bedankt voor alles. 
30 oktober 2019, Debby en Aart

Verwend

Bedankt voor de gastvrijheid, het heerlijke ontbijt en het halen en brengen voor de wandelingen. Enorm van genoten, voelde als verwend worden. 
Leuk om onderweg wetenswaardigheden over de wandelingen uit te wisselen. 
18-20 oktober 2019, Winfried en Marloes

Gesprekken

Heb enorm genoten van je gastvrijheid, de goede zorg voor het ontbijt en diner. Verder wederzijds hele leuke gesprekken gehad in de auto tijdens het brengen en halen voor en na de tocht. 
Heb enorm genoten van de 4 dagen Krijtlandpad lopen. Bedankt voor je gastvrijheid, heb enorm genoten en succes met je wandelcafé. 
16 september 2019, Thijs

Niets toe te voegen; het klopt 

Eigenlijk kunnen we niet veel toevoegen aan alle onderstaande stukjes; we kunnen alleen beamen dat het klopt! Heerlijke plek om te zijn. Gezellig zo met al die boeken, de kachel, de ruimte! Na een goede nacht, een lekker ontbijt en een kop koffie met de gastheer nu op pad om de laatste etappe van het Pieterpad te lopen. 
Bedankt voor de goede zorgen!
14 september, Hans en Astrid.

Genieten bij de houtkachel

We hebben enorm genoten in jullie B&B De Wandelgids. Het overtrof onze verwachtingen. Marja en ik werden gastvrij ontvangen door jou. We voelden ons meteen helemaal thuis. Van de houtkachel hebben we enorm genoten. ‘s Morgens vroeg zaten we al bij de kachel met een beker thee. Daarna volgde het heerlijke ontbijt. Vanaf de B&B hebben we de laatste drie etappes gelopen van het Pieterpad. 
De brengservice was geweldig. Je bent heel flexibel over het tijdstip. Dat maakt dat we ontspannen hebben kunnen lopen. De gesprekken onderweg waren heel ontspannen en gezellig. Ook hebben we genoten van de heerlijke witlof en het Limburgse Zuurvlees met salade en broccoli. Super! 
Hartelijk dank voor alles. Veel succes én plezier met de B&B en het Wandelcafé. Hoop tot ziens. Een prachtige omgeving waar nog genoeg wandelingen te maken zijn. 
10 september 2019, Marja en Floor.

Onverwachts het Pieterpad lopen

Volkomen onverwachts voor jou en ons namen we contact op om bij jou te overnachten. Twee dagen langer dan verwacht in Z-Limburg blijven om “wat” te wandelen. Het wordt het Pieterpad vanuit de Pietersberg. Noordwaarts want dan had je de zon altijd in de rug en dat was rustiger voor de ogen. 
Wij waren aangenaam verrast om hier te mogen zijn en schrijven je in onze contactenlijst. Voor later – om nog eens terug te komen!
September 2019, Arlette en Berry

Pieterpad arrangement

Hartelijk dan voor de heerlijk ontspannen dagen. De brengservice, het stoofpotje, de pizza en de witlof, het uitgebreide ontbijt en de goed verzorgde lunchpakketten. Een aanrader voor Pieterpad-lopers. Zo aan de route en met heerlijke koffie!
17 augustus, Menno en Erna

Gesprek bij de Pizza’s

Dank voor de Gastvrijheid! Je hebt een prettige B&B neergezet, geweldig om in te verblijven. Dank ook voor de gesprekjes en de voortreffelijke pizza’s. Voor mij alle reden om deze plek aan te bevelen bij wandelaars in mijn omgeving. Het goede voor de toekomst.
16 augustus, Ad, Jesse en Eloy.

Krijtlandpad

Een wand vol boeken, bekende maar ook veel onbekende; fijne bedden, een mooie omgeving en geweldige gastheer die ook nog brengt en haalt. Bovendien elke dag mooie gesprekken over Zuid-Limburg, maar ook over allerlei andere onderwerpen. We hebben hier een hele fijne week gehad, in alle opzichten. 
19 juli 2019, bedankt voor dit alles en groeten van Siem, Annemieke, Nelleke en Peter
En natuurlijk ….. Veel succes met het Wandelcafé!

Limburgs landschap en orchideeëntuin

Een fijn adres om in deze B&B te verblijven. We hebben heerlijk gewandeld en genoten van het Limburgse landschap; gewandeld in het Gerendal en in de orchideeëntuin geweest. Vandaag prachtige wandeling in Wijlre. Ook de lavendelkwekerij hier in Aalbeek is zeker de moeite waard om een bezoek aan te brengen. Bedankt voor de goede zorgen en het heerlijke ontbijt. 
16 juni, Ria en Anneke

Krijtlandpad

Een bloemlezing uit dit gastenboek zou niet misplaatst zijn. Wij zijn hier ‘thuis’ geweest en het verblijf deed meer dan medicijnen of therapieën. Je hebt de gave om dit voor je gasten te betekenen. We wensen je veel aardige gasten en veel succes met de koffieschenkerij. We hopen nog eens gebruik te maken van dit lieve onderkomen en dan het Krijtlandpad af te maken. 
29 mei, Ed en Ria

Pieterpad

Wat een heerlijk ‘eigen’ huisje voor ons om te overnachten tijdens het Pieterpad. Heerlijke pizza’s waar we enorm van genoten hebben in de tuin. Dank voor je gastvrijheid!
24 mei, Jettie, Petra, Elly en Ellen

Krijtlandpad

Bedankt voor alles. Het fijne verblijf, de leuke gesprekken. Ontzettend genoten van het Krijtlandpad. Ik ben fan!
23 mei 2019, Roelof ut Drenthe

Bedankt voor de gezelligheid tijdens de ritten naar begin en eindpunt van onze wandeling. Bedankt voor het lekkere eten en de extra zorg! We hebben een heerlijke wandelvakantie gehad en genoten van de mooie natuur. Een fijne tijd om aan terug te denken. 
10 mei 2019, Silvia en Liesbeth

Genoten van dit korte verblijf. Fijne sfeer, lekker stoofpotje en goed ontbijt!
5 mei 2019, Hennie, Leo en Ria

Fijne B&B, ook al was het maar 1 nachtje. Goed ontbijt, goed bed, goede douche. 
4 mei 2019, Danny & Monique

Een eigen huisje

Wat fijn, een eigen ‘huisje’ als B&B. Met een hartelijke ontvangst en de goede zorg van Peter. Zeker een aanrader! We komen nog een terug. En is het koffiehuis dan klaar?
3 mei 2019, Martin en Irene

Na een goede nachtrust, een heerlijk ontbijt vervolgen wij onze Pieterpad wandeling. Het was geweldig, je stoofpotje heerlijk voor ons gekookt. We zeggen graag tot ziens!
29 april 2019, Ab & Richtje, Wim & Alie.

Mareveld

Vandaag laatste dag van onze wandel-fietsvakantie in Zuid Limburg. Onze laatste dagen verbleven we in dit heerlijke huisje in Aalbeek. Warm was het welkom op donderdag, door de snel gehaalde nootjes van Peter, bij ‘t koude biertje na een dag Pieterpad. 
De avondmaaltijd bij Mareveld was een genot – niet in ‘t minst door de snelle terugtocht (40,6 km heuvelafwaarts). En Peter, bedankt voor de tip. De langgerijpte steak was overheerlijk! Nog 2 etappes te gaan, we komen vast nog eens terug (en dan eten we pizza).
27 april, JW & Jeanet

Wat een leuke B&B én aardige gastheer: de kachel was al lekker warm, toen we terugkwamen. ‘s Morgens een heerlijk ontbijtje. Bedankt en groetjes. 
14 april 2019, Bob, Inge, Frans en Pam

Pieterpad, survivaltocht

Een heerlijk verblijf gehad tijdens de laatste km van het Pieterpad. Een heel mooie route waarop we tijdens de wandeling van alles mee maakten. Soms leek het wel een survivaltocht door al het water dat, en omgevallen bomen die, we op de paden tegen kwamen! We gaan naar huis terug met goede herinneringen aan deze B&B!! En aan Limburg!
19 maart 2019, Janneke, Wieke en Adrie

Voor ons de tweede keer op deze fijne plek! Mooie wandelingen gemaakt en lekker uitgerust. 
Een B&B om naar terug te keren!
6 maart 2019, Erik en Joyce

Een goed begin van 2019

Een goed begin van het nieuwe jaar. Even heerlijk tot mijzelf komen in jullie gastvrije B&B. 
De transferservice van en naar de opstappunten voor de Pelgrimsroute was geweldig. 
Het bed en de kachel lekker warm! De gesprekjes leuk.
4 januari 2019, Esther

Gastvrijheid met heerlijk ontbijt, lunchpakket en alle wandeltips! En niet te vergetende heerlijke steenoven pizza! Limburg is prachtig, ook als ‘t grijs weer is tussen Kerst en Oud en Nieuw. Dit plekje is heerlijk, een fijne kachel om bij te zitten en zo meer. Succes met dit mooie plekje en straks met de koffiecorner. 
29 dec. 2018, Hans en Elsbeth

Tip voor onderweg tijdens Pieterpad 

Beste volgende bezoeker, Onze tip om te genieten onderweg is deze B&B. Oase van rust, warmte en gezelligheid. En voor onderweg Gasterij Kasteel ter Borgh in Schinnen. Je kan er van alles krijgen van Luxe koffie, erwtensoep tot konijn in ‘t zuur.
10 december 2018, Enjoy! Mischa en José.

Collega B&B

Op bezoek bij collega BenB eigenaar en prima verblijf gehad. Goede bedden en ruime accommodatie. Fijn dat de honden welkom waren! Op bezoek bij vrienden in Klimmen. Wat is Zuid-Limburg toch prachtig en zo dichtbij.  Uit eten tip: Mareveld in Schimmert. Neem de kipragout, die is heerlijk of de salade Val-Dieu. Dank voor de gastvrijheid!
4 november 2018, Paul, Maarten en de honden

Gezelligheid

Een paar hele mooie gezellige dagen gehad in Limburg, gedeelte van het Krijtlandpad gelopen samen met onze vrienden. Heerlijk overnachtingsadres, lekker gegeten!
21 oktober 2018, Bert, Henk, Petra en Hetty.

Eerste keer in een B&B en laatste etappe van het Pieterpad. Beide een mooie ervaring. Geweldig verblijf en een prachtig landschap. We gaan dit adres onthouden.
30 september 2018, Gerard en Astrid.

Eifelsteig

Peter, Bedankt voor de goede zorgen. Een heerlijke rustplek tussen Pieterpad en Eifelsteig. Overdag het Krijtlandpad en ‘s avonds deze plek om thuis te komen. Lekker eten, goed slagen en een warme kachel. Wat wil je nog meer?
23 september 2018, Rob

Pieterpad avontuur

Na een heerlijk uitgebreid ontbijt vandaag begonnen aan ons Pieterpad avontuur. Het beginpunt op de Petersberg was even zoeken (de start is bij de ronde parkeerplaats), maar na het gevonden te hebben op pad door Maastricht en prachtige landschap richting Aalbeek. Het was toen weer heerlijk ‘thuis’ komen in deze B&B. Iedereen die hier komt, wensen wij heel veel (wandel)plezier!
22 september 2018, Yvonne & Susan

Gastvrijheid

Wat een fijne B&B. We hebben genoten van de ruimte. Gezellige en goede ontvangst, heerlijk gegeten! Lekker uitgeslapen kunnen we het laatste stukje van het Pieterpad aan.
18 september 2018, Ed en Ine

Brengservice

We hebben genoten van een heerlijk verblijf in De Wandelgids. Na een reis van bijna 4 uur met het openbaar vervoer, door Peter van de trein gehaald om daarna te kunnen genieten van de B&B. De volgende dag door Peter naar Nuth gebracht zodat we met het vervolg van “ons” Pieterpad konden beginnen. Na een prachtige route met heerlijk weer hebben we kunnen genieten van de heerlijke pizza’s. We hebben genoten van de gezellige avond. Na weer heerlijk te hebben geslapen met een lekker ontbijt, nu op naar het eindpunt van het Pieterpad.
16 september 2018, Marjon & Renate

Toevluchtsoord

Een heerlijk toevluchtsoord in deze hete zomer van 2018! Lekker ontbijt, prima verzorging, fantastische breng- en haalservice voor het Krijtlandpad, en extra energie van Peter’s onvolprezen “energizers” in het lunchpakket.
20 juli 2018, Frans en Anne-Marie

André Rieu

Op aanraden van vrienden hier naar toe gekomen om André Rieu te zien op het Vrijthof. Alles keurig geregeld ,heerlijke sfeer en rust. Gastvrijheid staat hier hoog in ‘t vaandel!
7 juli, Jan en Nel & Tini en Ton

Heerlijk bed

Bedankt voor de gastvrijheid. Ondanks dat we laat op de middag belden voor een slaapplek, en Peter ergens in het land met autopech stond, hebben we toch hier kunnen slapen. Een heerlijk bed en een heerlijk ontbijt! Zeker een aanrader!
4 juli 2018, Michel en Esther

Brengservice Krijtlandpad 

Vier dagen gewandeld over het Krijtlandpad. Prachtige natuur, prachtig wandelweer (op een dikke onweersbui na). Tip: kijk goed op Wandelnet.nl, omdat de route hier en daar nogal gewijzigd is (tov de derde en laatste editie). Het boekje is zeker toe aan een nieuwe uitgave. Het verblijf in “De Wandelgids” was uitstekend. Een uitermate vriendelijke gastheer (Peter) die zorgde voor ontbijt, lunchpakketten en ook hebben we genoten van zijn Marokkaanse stoofpotje en van zijn pizza uit de buitenoven. Ook de brengservice was perfect. Dagelijks werden wij met onze Labrador gebracht volgens stipte afspraak. Een echte aanrader dus. Valt er dan niets te zeuren? Nauwelijks, of het moet een ventilator in de badkamer zijn (kleine tip).
21 – 25 mei 2018, Jouke Jan en Jannie Lea (en hond Bowie).

Gastheerschap

Gegolfd en Krijtlandpad gelopen. “De Wandelgids” was een heerlijke uitvalsbasis. Peter staat altijd voor je klaar. Dat geeft een heel fijn gevoel. Wil je een eenvoudige doch smakelijke maaltijd in gezellige omgeving: Restaurant Mareveld in Schimmert. Peter bedankt voor je fantastische gastheerschap.
8 – 14 mei 2018, Klaas en Ellen

Wij hebben genoten van de gastvrijheid en het mooie plekje. Helaas maar voor 1 nachtje, maar wie weet … Nu gaan we eerst voor doel: het eindpunt van het Pieterpad.
29 april 2018, twee wandelechtparen

De boekenkast 

Grootste attractie de boekenkast. Wat een mooie verzameling boeken! Ik zou hier een maandje moeten komen om te lezen.
8 april 2018, Dorien

Super ontbijt

Wat een heerlijke plek en super ontbijt!
8 april 2018, Rita

Twee nachten in deze B&B: heerlijk uitgerust – een fijne mooie plek. En ondanks de regen, mooie wandelingen gemaakt.
27-29 maart 2018, Erik & Joyce

Uitvalsbasis

Dank voor de gastvrijheid! De B&B is een heerlijke ‘uitvalsbasis’ voor een wandelingetje. Jammer van het gure weer.
19 maart 2018, Erica en Marjan

We hebben genoten van de leuke sfeer in huis, de kachel en heerlijke stoofpotje. Een leuke afsluiting van het Pieterpad traject. Nog een traject en dan staan we op de Pietersberg. Groet.
10 – 11 maart 2018, Berry, Wim en Frida

Binnenoven

Slecht weer, maar ook de kachel is heel fijn. Een eer om de eerste pizza’s uit de nieuwe (binnen)oven te mogen nuttigen. Volgend jaar komen we de koffie in het koffiehuis proeven.
2 tot 5 januari 2018, Frank en Daan

Hoi Peter. Niet vergeten: mist heet mist omdat je iets mist als het mist. Het was weer te gek.
2 tot 5 januari 2018, Jip en Jelle

Fijn BenB

Wat is dit een fijn en leuk BenB. Wij hebben overnacht tijdens onze laatste twee etappes van het Pieterpad. Heerlijk bij de kachel en genoten van het heerlijke stoofpotje, volgende ochtend een u/itgebreid ontbijt. Aanrader!!!
9-10 december 2017, André en Barbera

Thuis komen

Wat een heerlijk ‘thuis’ komen bij de warme en gezellige kachel nu het buiten zo koud is. We hebben het fijn gehad bij jullie!
2 – 3 december 2017, André en Jolanda

Brengservice Krijtlandpad

Voor de laatste etappes van het Krijtlandpad zochten we een centraal gelegen B&B. “De Wandelgids” overtrof onze verwachtingen. We werden hartelijk en gastvrij ontvangen door Peter. “De Wandelgids” bleek een prima uitgangspunt en een fijne plek om na elke wandeling weer naar toe terug te keren. Peter, bedankt voor de brengservice en de leuke verhalen onderweg! Succes met het opzetten van “Het Rustpunt”. p.s. wandeling Eijsden – Slenaken (of vice versa) is een échte aanrader!
14-11 t/m 19-11 2017, Erik + Anita en de honden Max & Bep

We hebben heerlijk overnacht en ontbeten in deze B&B, Leuke ruime accommodatie, van alle gemakken voorzien. Een fantastische gastheer Peter! 11-12 november 2017, Fleur, Greet en Dorien

Haal en brengservice Pieterpad 

Onze laatste etappes van het Pieterpad hebben wij op een zeer fijne manier kunnen afsluiten, mede dankzij het gezellige en gastvrije verblijf in jullie B&B! De haal en brengservice hebben we erg gewaardeerd. Als we in deze omgeving weer iets willen ondernemen, dan kome we hier graag terug. 30 oktober 2017, Walter, Tonneke, Jan en Lea

Wat een fijne plek om te verblijven en prima uitgangspunt voor mooie wandelingen, variërend van een rondwandeling langs de Geul (prachtig!) vanuit Wijlre, een stevig rondje België vanuit Aubel tot het Hellerrondje dat start voor de deur. Prima gegeten in de Pingerhoeve, maar het stoofpotje van Peter, hier ‘thuis’ geserveerd, deed daar niet voor onder. ‘s Avonds installeren voor de gezellige pelletkachel, na een duik in de boeiende boekenkast… Dank voor de tips en goede zorgen! 19-22 oktober 2017, André, Caroline en Wieke

Beste, fijnste en mooiste B&B langs Pieterpad 

Beste, fijnste en mooiste B&B langs de 492 kilometer route van het Pieterpad. Prachtig mooi, warm wandelweer met leuke ontmoetingen tijdens de afronding van het lopen van het Pieterpad. 15-16-17 oktober 2017, Maria en Det

Voor de tweede keer op dit mooie adres. Drie dagen wandelen over het Pelgrimspad met 8 oktober het eindpunt Visé. Genoten van de gastvrijheid, prima geslapen. Een aanrader dit plekje. 6-7-8 oktober 2017, Twee wandelechtparen.

Een herfstachtig weekend in Zuid Limburg. Het Hellerrondje is favoriet bij onze hond, maar dat liepen we dan ook 2 x per dag! Veel regen, veel modder, lekker banjeren. Gegeten bij zowel de camping (geweldig leuke plek!) en de Pingerhoeve (knus) en ook ‘t Hijgend Hert in Vijzelbos bezocht (inclusief Oktoberfest) met een wandeling door het hoogste bos van NL en de grens over naar België. p.s. Kwekerij Bastin in ‘t dorp heeft een super schattig winkeltje. 2 oktober 2017, Coen en Aukje

Haal en brengservice Krijtlandpad

3 dagen wandelen op het Krijtlandpad. Heerlijk gelopen en mede dankzij het brengen en halen het hele pad (op 5 km na) gelopen. Trots op onszelf! Peter en Rafael, dank voor de gastvrijheid en de prima verzorging. Het was hier heel fijn verblijven! 15-16-17 september 2017, vier wandelvriendinnen

Dit jaar banjerden we weer door Nederland, zoeken naar een drietal B&B’s. Bij toeval vonden we die van jou, verscholen in Aalbeek. Wij hebben genoten en hebben ons opnieuw verbaasd over de schoonheid en weidsheid van het Limburgse. Heerlijk gefietst en gewandeld! Uitstapjes naar Maastricht (wat is daar toch veel te zien en te ervaren), Valkenburg, Gulpen en al die heerlijke plekjes in een straal van niet meer dan 15 km. Kortom: we hebben genoten en zullen deze plek zeker aanbevelen en doorgeven. Met een hartelijke groet. 6 – 10 september 2017, Herman en Ria

Waardebon

Wij hebben genoten van het “verzilveren” van onze waardebon, ontvangen voor onze zilveren bruiloft. 2 dagen Pieterpad en op een “vrije” dag een rondwandeling, vanuit Hulsberg met prachtig uitzicht op Valkenburg, bezoek aan de kluis, langs mergelgrot. Een gezellige rustplek op de authentieke binnenplaats van een boerderij in Hulsberg. Limburg op en top. Zeker met de gastvrije ontvangst van Peter. 25 augustus 2017, Ans en Tonnie

Gastvrije pleisterplaats

Na een mooie etappe van het Pieterpad te hebben gelopen een gastvrije pleisterplaats gevonden. We verbleven maar een nacht hier, maar wel een adres om langer terug te komen als we deze mooie Limburgse omgeving op de fiets gaan verkennen. Bedankt voor de gastvrijheid. Je hebt een prachtige B&B. 23 augustus 2017, Groeten P & M

Limburg, Krijtlandpad

Wat is Limburg mooi! Ik ben blij dat ik deze provincie, door het bewandelen van het Krijtlandpad, beter heb leren kennen. En dat is mede te danken aan jullie, Peter en Rafael! Met de breng en ophaalservice, de heerlijke ontbijtjes en goede lunchpakketjes voor onderweg en ‘s avonds de lekkere maaltijden en het gezelschap. Ik loop graag alleen en had dat ook even nodig, maar het is altijd fijn om dan na afloop een beetje ‘thuis’ te komen. Bedankt voor alles en tot een volgende keer! Lieve groet V., 13 t/m 17 augustus 2017

Heuvelland 4-daagse

We liepen de Heuvelland 4-daagse met als thuisbasis dit geweldige b en b. Peter, we vond het weer geweldig hier. De heerlijke bedden, een goed ontbijt, alles eigenlijk. en de kachel was ook top, zo konden onze spullen drogen omdat het weer in en in triest was. Dankjewel, en hopelijk tot volgend jaar! 9 t/m 13 augustus 2017, Monique en Lotte

Ruime kamers

Een fijn B&B. Lekker ruime kamers. Dichtbij Valkenburg waar we naar toe zijn gegaan. ‘s Morgens heerlijk rustig Heerlijk geslapen. We hebben een stukje Pieterpad ontdekt en komen terug als we weer een etappe gaan lopen. Vanavond naar André Rieu en B&B Boszicht in Lanaken. 16 juli 2017, Jan, Jan, Jannie en Marjan

Wat een fijn verblijf. We hebben genoten, een heerlijk ontbijt. Hartelijk dank voor de goede zorgen, we zijn heerlijk verzorgd en verwend. 14 juli, familie Glas

Krijtlandpad in 4 etappes

Krijtlandpad gelopen in 4 etappes. Heerlijk gegeten (stoofpotje en gebakken witlofsalade met geitenkaas en frieten uit de Airfryer). Zeer gastvrij en behulpzaam welkom. Het transport van en naar de start- en eindpunt van de routes is geweldig voor wandelaars! Ook onze honden hadden hier alle ruimte. We komen graag nog een keer terug om nog meer Limburg te ontdekken. 9 – 12 juli, Jan en Anita

Lavendeldag kwekerij Bastin

Gisteren de Lavendeldag bij kwekerij Bastin bezocht. Na een warme middag planten bewonderen was het fijn om hier aan te komen. ‘s avonds van Peters’s Pizza’s genoten en dessert. Na een goede nachtrust en lekker ontbijt verlaten we de B&B met een goed gevoel. Prachtige ruime rustige plek om hier te verblijven. 9 juli 2017, Sjaak en Anneke

Stoofpotje en pizza’s

Krijtlandpad in 4 etappes: Maastricht – Noorbeek – Vaals – Valkenburg – Maastricht Het was een waar genoegen de afgelopen dagen in dit B&B te verblijven. Het heeft me letterlijk aan niets ontbroken. Heerlijk ontbijt, smakelijke en opkikkerende lunchpakketten, en met dit mooie weer ‘s avond lekker in de tuin smullen van stoofpot en pizza’s. Waar vind je zo’n geweldige plek! Dan ook voor de haal en brengservice. Wat was dat fijn! Vooral toen ik er op dag 3 na 28,5 km een beetje doorheen zat. Boekje Zink gelezen en hoe bijzonder dat dit verhaal zich hier hemelsbreed zo dichtbij heeft afgespeeld. Vanaf nu zal ik zink met andere ogen bekijken. Nu alweer de laatste etappe van mijn ‘oefencamino’ maar hopelijk tot ziens tijdens volgende wandelescapades. p.s. Het Krijtlandpad is schitterend. 5 juli 2017, Marilou

Gastfreundlichkeit

Vielen Dank für Ihre Gastfreundlichkeit. Wir haben hier nun schon das 2e Mal auf der Durchreise übernachtet und uns sehr wohl gefühlt. Wir komen wieder. 2 juli 2017, Heiko, Taina & Vivienne

Laatste etappe Pieterpad

Wat een heerlijke plek om een weekend bij te komen, naar Maastricht te gaan en te wandelen. Rust, ruimte, privacy en goede zorgen van Peter. Als het ervan komt het Pieterpad te gaan lopen: mooie B&B voor de laatste etappe. Ook genoten van de gastvrijheid en heerlijke maaltijd bij de Pingerhoeve! 18 juni 2017, Greet, Sabine, Brigitte en Lisette

Zonder TV, nog meer gevoel van rust

Op de site de recensies gelezen van deze B&B. Ze zijn allemaal waar. Rust, veel Ruimte en prima gastvrijheid tekenen deze locatie. Ook zonder TV, welke voor onze komst al kapot was, geeft nog meer gevoel van rust. Relaxen en rusten na een dagje Pieterpad wandelen. En de volgende dag weer op pad. Niet teveel bemoeienis, maar er zijn als er vragen opkomen. Dat tekent deze gastheer. Prima verblijf gehad hier. 7 juni, André en Nel

Prima verblijf voor een relaxte tijd in het mooiste stukje Nederland! Relaxte vriendelijke gastheer! 6 juni, Johan

Fijn huis, goed verzorgd, koelkast gevuld en koffie en thee onbeperkt aanwezig. Goede bedden, heerlijk geslapen na een dagje Pinkpop! Echt een aanrader, zeker als je van rust houdt. 5 juni, Dorien

Pieterpadders

Beste Peter. Bedankt voor het aangenaam verpozen. Verbazingwekkende boekenkast, geweldig. Sprookjesboek met illustraties van Peter Vos, waarvan ik grote fan ben! Wij gaan weer door naar de Pieterberg met fraaie eindetappes in het vooruitzicht! 16 mei, De Pieterpadders A & J.

Beste Pizzzabakker van Aalbeek

Beste ‘Pizzabakker’ van Aalbeek, maar met zo weinig inwoners is dat niet moeilijk (grapje). Daaro hebben we niet minder genoten van alle geneugten van het huisje en de vriendelijke ontvangst van gastheer en gastvrouw. Een adres om zeker te onthouden. 11 mei, De Pieterpadders G, J, R en M.

Beste Peter, Wat een heerlijke, warme ontvangst in deze heerlijke B en B. Heerlijke gezellige kachel voor de nog koude avonden en ochtenden. Iedere morgen een zeer gevarieerd ontbijt. En wat een heerlijke, ruime verblijfsruimte. We hebben fijne wandelingen gemaakt en zijn lekker uitgerust. 3 mei, H & K

Heerlijke bedden, lekker ontbijt, zalige douche. Kortom een prima stek om te zijn tijdens de Amstel Gold Race. Fijn dat de aanhanger gestald kon worden. Wij komen nog een keer een bakkie koffie drinken in de nieuwe koffiebar. 16 april, Hartelijke groeten Bennie, Peter, Paul en John

Welzalig de man die niet wandelt in de raad van de goddelozen, die niet staat op de weg van de zondaars, die niet zit op de zetel van de spotters, maar zijn vreugde vind in de wet van de Heer en zijn wet dag en nacht overdenkt. Mag de Heere Jezus Christus, Hij die voor onze zonden gekruisigd is, u en ieder die dit leest zegenen. Dank u wel voor uw gastvrijheid! Wij zetten onze wandeling op het Pieterpad weer voort. 11 april 2017, Pascal en Antoinette

Pelgrimspad etappes Born – Scheulder Hoe schitterend is nu langs het Pelgrimspad de bloesem in het glooiende landschap van Zuid-Limburg! Hoe heerlijk is het daarna om een hartelijke ontvangst in deze B&B te krijgen! We konden zalig uitrusten na onze prachtige meestal zonnige wandelingen. Met een tevreden en voldaan gevoel gaan we naar huis. Bedankt! 4 april 2017, Henk, Diny, DD en Joke.

Vroeg wakker, maar met een grote glimlach. Heerlijk gewandeld vanuit Sittard. Genoten van het goede leven op kasteelterrasjes 2e natuur. En bij het eindmiddag – lente- lucht nog prachtige foto’s gemaakt in het prachtige dorpje Terstraten (geheimtip). Eenmaal hier in de B&B konden we lekker de beentjes strekken – wat een heerlijke ruimte, volgden er discussies en oh ja’s bij de boekenkast, werd het eten warm uit de buitenoven geserveerd. Kortom een goede afsluiter van ons Pieterpad avontuur, welke vandaag eindigt in Maastricht. 25 maart 2017, Baukje en Miranda

Hartelijk dank voor de goede zorgen, met name het ontbijt en het stoofpotje. Ook je tip voor de wandeling door het Geuldal was een hele goeie. Verder een prima huis met interessante boekenwand (Stoner opnieuw gelezen) en last but not least de pelletkachel. Als opa en oma bij het vuur. Wellicht tot ziens. 18 maart 2017, Hans en Janneke

Beste Peter, We hebben enorm van ons verblijf genoten! In het bijzonder van de heerlijk warme kachel, nu de temperaturen zo laag zijn. De boekenkast is immens en bevat hele mooie titels. Het ontbijt was heerlijk. Hopelijk tot snel! 12 februari 2017, Oma, mama, papa en kinderen.

Dank voor je goede zorg, het lekkere stoofpotje, heerlijk ontbijt en niet ter vergeten de wijn …. We gaan weer op pad. 29 januari 2017, Madelon

Wat een verrassing om in zo’n royaal appartement aan te komen na een dag wandelen. Een magnifieke wandeltocht van Maastricht naar Aalbeek (P.Pad) Een geweldige stoofpotje, lekker wijntje, volledig verzorgd! Vandaag naar Sittard. Dit gaat goed komen na een heerlijk ontbijt en goede nachtrust. 28 januari 2017, Ria en Erna

Beste Peter, geweldige wandelpaden heb je hier in Limburg! We mochten je helpen met pizza’s bakken en we mochten ze ook lekker opeten. nou het huis is een 10 en jijzelf een 13. je hebt leuke boeken. en het is maar een vraag. mogen we nog een keer terug komen en de huur is niet te duur. groeten. 7 januari 2017, Jelle 9 jaar

We zijn hier 4 dagen geweest en hebben het Pieterpad bijna voltooid, Van Swalmen naar Strabeek gelopen. Wat heeft een wandelaar nodig? – een heerlijk bed om goed uit te rusten – een lekker ontbijt voor de volgende wandeling – een warme kachel om de spieken te vertroetelen – en een heerlijk avondmaal. Alles in deze B&B in ruime mate voorzien. Hierboven op komt een uitstekend en vriendelijke gastheer. 31 december 2016, Willy en Maria

Hallo Peter, Super Empfang, schönes Haus end gutes Frühstück. Wir haben uns sehr wohl gefühlt bei dir. 18 december 2016, Lopes L.

We hebben het hier prima naar ons zin gehad. Heerlijk ontbijt! De kachel vonden we ook erg gezellig. Zeker zo in de avonduurtjes. 13 december 2016, Leendert Jan

Super B&B

We had really nice time at your place! Thansks for the great breakfast, including flutenfree bread! 4 december 2016, Angèle, Mika, Stan, Geoffry, Nahina and Sophie

Super B&B ! Goede ontvangst , heel goede bedden en super ontbijt ! Voor herhaling vatbaar ! 27 november 2016, Manuel

Hoi, wij hebben heerlijk genoten van ons verblijf. De biertjes in de Alfa brouwerij smaakten erg goed, dus die kunnen we aanraden. Complimenten ook voor het ontbijt. 26 november 2016, Lonneke, Laurie, Thijs en Jeroen

Na de tweede etappe van ons Pieterpadavontuur werden we zeer gastvrij ontvangen door Peter in een riant onderkomen. Alles prima verzorgd tot en met het warme eten. Als we dit onderweg tijdens onze wandeltocht telkens zo tegenkomen, dan tekenen we hiervoor! 21 november, Marie en Nel

Bedankt voor de vriendelijke ontvangst en de flexibiliteit in aankomst- en vertrekuur. We genoten van de gezellige kachelwarmte! De ideale plek om de eerste kerstsfeer op te snuiven! 20 november 2016, Jehanne

Superaccomodatie met een heerlijk ontbijt! 5 november 2016, Nicole

Peter is heel vriendelijk en behulpzaam. We hebben genoten van het lekkere ontbijt en van ons fijn herfstweekend in het gezellige huis in een mooie omgeving. 30 oktober 2016, Ellen

Peter, bedankt voor alle goede zorgen en bovenal de persoonlijke aandacht. Zo nu en dan eens buurten halverwege de avond. Dan voel je jezelf al snel ‘onderdeel’ van dit mooie dorp. Lekker ontbijt, lekker ruim huis met vele kamers, nissen en, als een soort rotonde in het midden, de ‘kelder’. Dan die ‘pillen’kachel: ‘wat een vinding’. 28 oktober 2016, Sten en Ingrid

Heel erg bedankt voor de gastvrijheid en een warm ontvangst na een dag het Pieterpad gelopen te hebben. We hebben super geslapen in de heerlijke bedden, goed gebruik gemaakt van de interessante boekenkast en genoten van het lekkere ontbijtje. 23 oktober 2016, Angelique en Kerstin

Wat een super leuk huisje, in een prachtige omgeving, met een ontzettend aardige en gastvrije eigenaar. Peter bedankt dat we zo lang van je gastvrijheid en huisje gebruik mochten maken! 16 oktober 2016, Marianne

Lopend naar het eindpunt van het Pieterpad terecht gekomen in De Wandelgids. Het was hier heerlijk vertoeven in een mooie omgeving met een geweldig verblijf, mooie grote ruimte – lekker bed – fijne douche en heerlijk ontbijt ‘s morgens. ‘s Avonds lekker gegeten in de Pingerhoeve in Nuth. Dan tenslotte een woord van dank aan Peter, een geweldig gastheer. 2 oktober 2016, Angela en Leo

Tijdens ons periodieke mannen-uitje hebben we genoten van de overnachting in de B&B van Peter. Prima bedden, alles voorhanden wat je nodig denkt te hebben. Gratis gebruik van koffie en thee, heerlijk vers ontbijtje. Super gastvrijheid van Peter. Is aan te bevelen ! 25 september 2016, Richard

Wauw, wat een mooi huis. We kunnen hier best wel wonen! Buiten was het 24C en meer. Heerlijk vertoeven met een meer dan genoeg heerlijk ontbijt. 24 september, Fons en Annet

Morgen weer naar huis, na drie heerlijjke dagen in dit schitterende B&B. Het overtrof onze verwachtingen. Het weer werkte mee, van heel warm tot lekker warm. Genoten van Thermae 2000, Maastricht en ook van eten bij de Pinterhoeve en lekkernijen bij Aan Hoes in Nuth. En natuurlijk vlaai van De Bisschops Molen. Al met al een heerlijk verblijf. Wij hebben genoten! De planten van Bastin zijn onze blijvende herinnering. 16 september 2016, Karin & Else

Prettige lokatie in een zeer mooi gebied. Service is uitstekend en de zelfgebakken pizza’s zijn zeer aan te bevelen. Goede tips ook qua wandelroutes, restaurants, het dorpsleven enz, indien gewenst geserveerd in een historische context. 12 september 2016, Frank

Wat een ontspannen sfeer hangt er hier in huis en in de omgeving. We hebben ons overgeleverd aan de goede zorgen van Peter. Elke dag een goed verzorgds ontbijt en een gezellige pizza-avond. Wie prachtige wandelingen wil maken, moet Peter om tips vragen. 11 september 2016, Renol

Prima uitgangspositie om aan toertochten mee te doen zoals AGR of Boogies extreme. Was erg fijn om een met drank gevulde koelkast aan te treffen, met drank tegen kleine vergoeding. Ontbijt was erg goed, de avond ervoor vroeg Peter onze wensen en voldeed daar helemaal aan. Hier komen we zeker nog een keer terug. 3 september 2016, Arjen

In deze woning wil je wel wonen, in deze omgeving wil je graag wandelen en Peter wil je heel graag als buurman. En ook als gastheer, hij zocht mooie wandelingen voor ons uit. 31 juli 2016, Klaartje

Peter verwelkomde ons in zijn mooie B&B hoog gelegen in de heuvels van Limburg. De locatie is buiten de drukte van de populaire plaatsen zoals Vlakenburg en goed aan te rijden. Onze racefietsen konden achter slot en grendel wat een veilig gevoel geeft. Goede bedden, een heerlijk ontbijt en een mooi zonnig terras maakten dit een heerlijk weekend. 23 juli 2016, Jorn

Op m’n voettocht naar Rome vanuit Uden ben ik hier terecht gekomen, blij verrast door de prettige ontvangst, het heerlijke eten (Marokkaanse stoofpotje met linzen en een heerlijke salade) en de weldadige rust. Na een goede nachtrust en een lekker ontbijt kan ik weer goed vooruit. 13 juli, Nico

Peter verwelkomde ons in zijn mooie B&B hoog gelegen in de heuvels van Limburg. De locatie is buiten de drukte van de populaire plaatsen zoals Vlakenburg en goed aan te rijden. Onze racefietsen konden achter slot en grendel wat een veilig gevoel geeft. Goede bedden, een heerlijk ontbijt en een mooi zonnig terras maakten dit een heerlijk weekend. 24 juli 2016, Jorn

Heerlijk appartement. Fijne keuken, met basis voorzieningen! Van alle gemakken voorzien. Omgeving is fantastisch. Wandel informatie goed beschikbaar. 23 juni 2016, Jord

We hebben het heerlijk gehad! Gastvrij, alles goed verzorgd en netjes. De volgende keer komen we voor een langere tijd en met mooier weer. Zeker voor herhaling vatbaar. 29 juni 2016, Ruben en Mirjam

Wat een heerlijk B&B! Mooi, ruim en sfeervol. En de gastvrije en relaxte houding van Peter, in één woord geweldig. Wij hebben het Pieterpad vanuit hier voltooid, goed te doen met de openbaarvervoer verbindingen. Aanraders: de Pingerhoeve in Nuth, en El Gardino in Maastricht, hele leuke sfeer en heerlijk gegeten. 18 juni 2016, Ron en Marianne

Een nachtje B&B in de buurt om te vieren dat we 25 jaar getrouwd zijn. Het was heerlijk vertoeven gisteravond en vanochtend heerlijk ontbeten. Dat voelde als vakantie en zo dicht bij huis! 15 juni 2016, R & R

(Recensie via Airbnb) Peter is een prettige gastheer. Zijn ruime appartement is geweldig, ruim, van alle gemakken voorzien en luxe uitgevoerd. 10 juni 2016, Lajos

Het was een aangenaam verblijf in een sfeervolle woning. De Wandelgids doet zijn eer aan: veel wandelgidsen in de boekenkast, maar ook veel andere literatuur. Erg inspirerend. Onze zoon van vijf heeft voor het eerst een lange wandeling gemaakt. 5 juni 2016, Richard & Els

Wat een heerlijke plek. We hebben genoten van het fijne huisje, de aardige gastheer en de prachtige omgeving. We komen graag nog een keertje terug. 28 mei 2016, D, A & T

Limburgs Mooiste gefietst, een prachtige tocht en wat was het daarna heerlijk bijkomen op deze plek. Bedankt voor je gastvrijheid. 22 mei 2016, Jurgen & Paulette

Wat waren dit een paar heerlijke dagen! Deze accommodatie, de ontvangst, de ligging, het was allemaal top. En dat voor een aangename prijs… De omgeving leent zich ook bijzonder goed voor fietstochten. Zo hebben we 3 dagen rond getoerd in het Limburgs heuvelland met de Vaalserberg als bekroning. En het wandelingetje van 3,5 kilometer direct vanuit het huis was een goede start van de dag. Het Thais restaurant Reua Thai was prima. 8 mei 2016, Mirjam

Dit is een hele prettige lokatie als je met gezin of vriendengroep van de omgeving wil genieten (wandelen of fietsen bijvoorbeeld). Het huis ligt gunstig voor wandelroutes en mountainbike routes. Het is goed uitgerust in de keuken, badkamer en woonkamer en je kan er rustig buiten zitten. Peter is een uitstekende gastheer die je graag tot dienst wil zijn. Een aanrader. 7 mei 2017, Robert

Wat een heerlijk verblijf! We willen eigenlijk niet meer naar huis. We hebben genoten van de rust, de warme ontvangst, de prachtige omgeving en het comfortabele huis. De Wandeling ‘Hulsberg’ uit de informatiemap was zeer de moeite waard. Na afloop zijn we in Nuth bij Reua Thai neergeploft voor een heerlijke maaltijd. Bij Pingerhoeve is het aangenaam borrelen, in de zin met vriendelijke bediening. 5 mei 2016, Brigitte & PP

Fijne B&B, ruim appartement met alle benodigdheden. Peter heeft ons welkom ontvangen en ook de ontvangen ontbijtjes waren heerlijk! Wij komen zeker terug. 16 april 2016, Dianne

Na een warm welkom door Peter hebben wij een heerlijke nacht gehad in het appartement. Het appartement is meer dan compleet, netjes en schoon. Het ontbijt is uitgebreid en erg lekker. Wij hebben genoten en raden dit iedereen aan. 27 maart 2016, Pleun

😉

Le logement était parfaitement comme la description. Nous avons passés un agréable séjour chez Peter Nous avons trouvés sympa les jeux de société laissés à disposition. Petit déjeuner copieux et satisfaisant. un grand merci. 13 februari 2016, Emanuelle

Supermooie plek, rust en prachtige omgeving. Luxe appartement waar je maar liefst op drie manieren koffie kan zetten! Gastvrij ontvangen, (de kachel stond aan toen we kwamen) en goed verzorgd. Eén nacht was niet genoeg dus we gaan graag nog eens terug. 29 december 2015, Marion

Wij, gezin met 2 kinderen, hebben een paar heerlijke dagen gehad in het appartement van Peter, een hartelijke ontvangst om mee te beginnen. Deze plek is van alle gemakken voorzien en we hebben heerlijk geslapen. We kregen een prima ontbijtje en om de omgeving te verkennen, kregen we goed advies van Peter. De omgeving is prachtig en heerlijk rustig. Het gezellige Valkenburg is dichtbij. Wij hebben ons plekje gevonden in Zuid-Limburg en bevelen deze mooie B&B van harte aan! 28 december 2015, John

(Recensie via Airbnb) Kacheltje stond heerlijk te branden voelden ons zeer welkom. Vriendelijke ontvangst, voelden ons direct op ons gemak. 29 november 2015, Karin

(Recensie via Airbnb) We hebben het super naar onze zin gehad bij Peter. Veel mensen zullen naar dit gebied gaan om te wandelen maar wij (4 vriendinnen) vonden het huis veel te gezellig om weg te gaan. Inrichting van het huis is praktisch en stijlvol. Fijne keuken met alles er op en eraan. We zijn echt fan van de houtkachel! We komen zeker terug! 22 november 2015, Jacomien

(Recensie via Airbnb) The place was great, one of the best we’ve been. I recommend it. 8 november 2015, Victor

Een heerlijke overnachtingsplek! Fijne ruimte, goede bedden, heerlijk ontbijt. Een hele gastvrije b. en b. Bedankt voor de goede zorgen. 2 november 2015, Boudewijn en Corrie

(Recensie via Airbnb) We ontvingen een snelle reactie van de verhuurder. De woning was zoals omschreven op de site. We werden hartelijk ontvangen en genoten ‘s-morgens van een prima ontbijt. ‘s-avonds genoten bij de heerlijk warme pelletkachel. Ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan Valkenburg en Maastricht. 28 oktober 2015, Cees Jan

Heerlijk huisje dat nog rianter leek dan de foto’s deden vermoeden. Een mooie collectie boeken voor als het buiten echt niet te doen is. Verder van alle gemakken voorzien en de pelletkachel geeft een aangename warmte en sfeer. Zeer mooie omgeveving voor wandelaars. Routebschrijvingen volop aanwezig. En mis je er een, levert Peter er zonder probleem een aan die volledig voldoet aan aan persoonlijke wensen. Aanrader en wij gaan beslist eens terug want nog zo’n 697 wandelroutes te verkennen. 25 oktober 2015, Frank

We hebben genoten van ‘t mooie Limburgse glooiende landschap in rijke herfstkleuren. We waren er echt even samen uit. Bedankt voor de gastvrijheid. 23 oktober 2015, Fred & Ineke

(Recensie via Airbnb) We booked the appartement at B&B De Wandelgids for a long weekend for our parents and they had a really great time there. The flat has a well equipped kitchen, a cozy living room with a heating stove and beautiful view from the windows and two spacious sleeping rooms. The house is in a friendly and quiet neighborhood, it’s a perfect location for a nice, relaxing time. Peter is a very friendly host, next to dutch he also speaks german and english. In the living room there’s a huge bookshelf with all kind of books mainly in dutch (a couple of them are in english) and some really good board games. The appartement also has a terrace and a big garden. Every morning a great breakfast was served. I can only recommend B&B De Wandelgids to everyone. 11 oktober, Annie

Onze eerste schreden op het Pieterpad van Zuid naar Noord. Met een prima overnachtigsplek! 27 september 2015, Alexander & Joep

Hoi Peter, Voor mij was het: terug in Aalbeek, na 45 jaar… Een geweldige ervaring, van toen, maar vooral ook: van nu, hier bij jullie. Het weer heeft niet kunnen verhinderen dat wij hier met jou een mooi samenzijn mochten beleven. We waren toe aan een paar dagen rust en die hebben we gevonden. 24 september 2015, Han en Annie

Peter en Raphaela, Warme ontvangst, heerlijk kacheltje aan. Zo gezellig appartement, heerlijk ruim en sfeervol. Wat een lieve en gezellige ontvangst, fantastische salade, heerlijke pizza’s, gezellige ‘huisvader en huismoeder’. Zou zomaar kunnen dat we ‘t Krijtlandpad gaan lopen. Wellicht zie je een van ons nog eens terug. 13 september 2015, 4 wandelvriendinnen

Een heerlijk verblijf hier in Aalbeek in dit fijne appartement. We hebben prachtige wandelinge gemaakt, routes volgend die Peter voor ons had geprint. Gesterkt door een lekker en voedzaam ontbijt, de zon in het gelaat (meestal) en een prachtige omgeving. Je komt helemaal tot rust. Lekkere pizza, vers gemaakt en uit de houtoven en leuke gesprekken met onze gastheer. We hopen snel weer terug te komen. Beslist de leukste B&B. 2 – 5 september 2015, Marianne en Sietse

Beste Peter en Rafaëlle, Het was een verrassing en een waar genoegen om hier een nacht te mogen verblijven bij jullie. Na een afmattende wandeling was het heerlijk bijkomen in een zeer aangenaam appartement, van alle gemakken voorzien en sfeervol. Zo, nu stop ik met al die lof…het was gewoon…heerlijk! 30 augustus 2015, Maarten & Nicole

Erg fijn verblijf gehad in deze mooie B&B. Zowel de pizza als het ontbijt waren erg goed! Als we in de buurt zijn, komen we terug! 23 augustus 2015, Bas & Erin

Tijdens de heuvelland4daagse verbleven wij hier met ENORM veel plezier. Wat een superplek, verzorging en gezelligheid. Dat zullen we niet snel vergeten. We komen zeker terug. Tot volgend jaar tijdens de volgende heuvelland4daagse. Heel veel groetjes. 9 augustus 2015, Monique, Lotte en Inge

Bedankt Peter! We hebben hier drie nachten mogen slapen. Wat een heerlijke locatie! Wat een ruimte! Wat een schitterende omgeving! Wat een goed verzorgd ontbijt! Wat een heerlijke pizza’s! Kortom: we hebben hier fijne dagen gehad. En dan te horen dat jullie dit BandB nog maar een paar maanden ‘draaien’… Het ga jullie goed! Hartelijke groet en wie weet tot ziens! 16 juli 2015, H & H

Dit is een aangenaam verpozen in/op ons laatste weekend Pieterpad met Maastricht en de Sint Pietersberg als finish. Prachtig mooi weekend met zeer gastvrij ontvangst alhier. Biertje op het terras, wandelschoenen uit, een gezellige babbel met Peter, kaartje leggen, hoop gelachen, met klap op de vuurpijl de oven- en overheerlijke pizza’s van Peter met heerlijke salade. Ook heerlijke bedden en goed ontbijt. Heel veel succes met de B&B. Jullie staan in de top 3 van de 11 B&B’s die we aangedaan hebben. Zeker weten! Tip: met zo’n heerlijke tuin, daar passen best een paar kippetjes in want een eitje bij het ontbijtje, dat is bijna een must bij Pieterpadders. Haha, zonder gekheid het was TOP. (Reactie Peter: inderdaad voor het eerst vergeten een eitje te serveren!) 12 juli 2015, Jan, Annie, Peter & Elsbeth

We hebben een heerlijke vakantie gehad, veel dank! We hebben heerlijk gefietst (elektrisch). Ik was een beetje vergeten hoeveel heuvels hier waren! Genoten van het weer, heerlijke tuin, en vooral goed geslapen in alle rust. 7 juli 2015, Frank & Fieke

We hebben enorm genoten van dit idyllisch plekje. Wij zijn als vrienden uitgenodigd om gezamenlijk de overheerlijke eigen gemaakte pizza’s uit de pizzaoven te eten. Een heerlijk lange zomeravond op het terras. De schitterende glooiende omgeving nodigt uit tot wandelen. Peter, je weet er veel van en nam uitgebreid de tijd om ons te adviseren. We hebben het geweldig gehad. Lekker ontspannen. We zouden zo weer terug komen. Hartelijk dank voor jullie gastvrijheid.
28 juni 2015, Erik Jan & Maayke

We hebben genoten van Pinkpop en jullie heerlijke huis. Superlux, heerlijk ontbijt en prachtige omgeving. We komen zeker terug om het mooie Limburg beter te leren kennen!
15 juni 2015, Anne, Paul & Ed.

Bedankt voor een heerlijk verblijf in jullie B&B. De mooie zomeravond en de heerlijk maaltijd op het terras droegen daar zeker aan bij! We sliepen heerlijk in de goede bedden. Dat kan ook niet anders na een inspannende dag, met daarna een zeer ontspannen avond. Een 10 voor de pizza, gebakken door Peter in de steenoven!
8 juni 2015, Albert en Tonny

Een feest om hier te logeren! Ik kijk nu al weer uit naar de volgende Amstel Gold race. 18 april 2015, René (proeflogé)