B&B De Wandelgids

Gastenboek

Lees hieronder hoe gasten de gastvrijheid van B&B de Wandelgids ervaren. De reacties zijn een waarheidsgetrouwe weergave van het gastenboek in het B&B.van heden tot 2018. Vroegere reacties staan in het gastenboek in het B&B.

Onvergetelijke dagen

Wat hebben we genpoten van ons verblijf in het B&B! Het huisje was zo fijn met lekkere bedden, behaaglijke douche, geweldig ontbijt en knusse woonkamer. ’s Avonds de pelletkachel aan en genieten van de grote gevulde boekenkast.
We troffen het met het mooie weer en dat maakte het wandelen tot een feest. De eerste middag liepen we het Hellerrondje en we verbaasden ons over de afwisseling in dit kleine rondje. De herfstkleuren maakten het extra mooi.

Prachtige wereld

Dank voor je gastvrijheid en de gezellige gesprekken onderweg naar de wandellocatie. Wat een service! Brengservice naar begin- en eindpunt van de etappes.
Heerlijk gewandeld op de overgang van zomer naar herfst. Het tapijt waarover ik liep deed al vermoeden dat de weersomslag er aan zat te komen: veel eikels, kastanjes, ook tamme, appels, peren. Alles lag op de straat, zelfs zo nu en dan kraakte het onder de voeten omdat er walnoten geplet werden. Wat een prachtige wereld. Ik kijk er naar uit om terug te komen en het pad af te maken.
27 september, Oant Sjen Jaap

Meer heb je niet nodig

We hebben met zijn drieën hier gegeten en overnacht. Leuke locatie, aardige gastheer, heerlijk eten, schoon huis. Meer heb je niet nodig na een wandeling van 18 kilometern
17 september, Nasrin, Jos en Arjan.

Op pad

We hebben het fijn gehad hier: de twee zussen uit Middelburg en Ommen. Samen opnieuw een week op pad. Letterlijk en figuurlijk. Letterlijk het Krijtlandpad, figuurlijk door ons gedeelde verleden als zussen.
15 september, Brigitta en Saskia

Huiselijk

Wat was het fijn om na onze eerste etappe Pieterpad te genieten van jouw stoofpotje, buiten op het terras. De B&B is heerlijk huiselijk en van alle gemakken voorzien. We hebben ons zeer gastvrij en welkom gevoeld.
3 september, groet van de wandelaars uit Oudewater

Grandioos ontbijt

Heel veel dank voor de goede zorgen! We hebben genoten van de fijne plek, mooie omgeving en elke dag wakker worden met jouw grandioze ontbijt.
22 augustus, Carolien, Tess en Floor

Mini-vakantie

Wat heerlijk zo’n mini-vakantie! 4 dagen wandelend Limburg weer wat meer leren kennen, de prachtige natuur en de pittoreske dorpen.
Dank voor jullie mooie B&B, de gastvrijheid, gezellige gesprekjes, lekkernijen en de ‘wegbreng’ ritjes. Mooie zomer verder!
17 juli, Det

Gastvrijheid en gezelligheid

Wat hebben we een heerlijke weer hier gehad. Alles was uitstekend.
De brengservice in de ochtend naar onze volgende etappe van het Krijtlandpad
Het heerlijke ontbijt
De maaltijden
De gezellige gesprekken over van alles
Het perfecte wandelweer
Gastvrijheid en gezelligheid
Kortom “volop” genoten van het gastvrije Limburg.
Hartelijke groet en wie weet “Oant Sjen”
4 juli 2022, Symen en Saapke

Prima bedden

Dank voor de heerlijke overnachting op prima bedden, overheerlijk ontbijt en het gezellige gesprek over een gezamenlijk Zwols verleden. Wij komen zeker terug!
3 juli, Hans en Willem

Een goed uitgangspunt voor wandelingen

Wat een prachtige B&B op een heerlijk rustige locatie. Gestart met een gastvrij ontvangst en super lekkere maaltijd in de tuin.
De B&B is een goed uitgangspunt voor vele wandelingen en uitstapjes. Na een goed ontbijt en met een lunch op zak hebben we een paar leuke uitstapjes gemaakt.
24 – 26 juni, Edwin, Jolanda & Raphael

Een tweede thuis

Wat een mooi plekje, het voelde direct aan als een tweede thuis. Bedankt voor het warme welkom en het lekkere ontbijt!
21 juni, Danny en Michael

Zelfgebakken vlaai

Wat een heerlijke plek om te zijn. Gastvrije ontvangst met heerlijk zelfgebakken vlaai.
Alles is aanwezig, goede bedden, we hebben heerlijk geslapen.
Ontbijt was fantastisch, de eigen gemaakt ‘energie’ balletjes gaan zo mee op onze wandeling naar Sittard.
18-19 juni 2022, Hans & Astrid

Verse forel

Wederom genoten van de gastvrijheid van je B&B.Ditmaal om de start van ons pensioen te vieren. Heerlijk gelopen, diverse mooie wandelingen van de app. de ‘Wandelgids Zuid Limburg‘. Een absolute aanrader (voor mensen die verse forel houden) is om de wandeling no. 58 Sint Pieters-Voeren, te combineren met een lunch bij ‘Commenderie 7‘ in Voeren!! Net over de grens.
Het prachtige weer van deze dagen maakte het perfect. Iedere dag genoten van je heerlijke ontbijt en meeneem- lunch. Vanavond nog je onovertroffen pizza!. Reuze bedankt. Het was weer top!
13-17 juni, Ingrid & Paul

Ideale haal- en brengservice

Fijne Bed en Breakfast heb je. En ideaal de haal- en brengservice met het Krijtlandpad.
Heel mooie omgeving, maar het weer zat een beetje tegen. 2 middagen in de regen gelopen en dan is je pelletkachel een geweldig leuke opwarming. Dank voor de gastvrijheid en de goede zorgen. Ook namens onze hond ‘Fien’.
6 – 9 juni, Ad en Hennie

Nog een keer

Toen we hier op vrijdagmiddag binnen stapten, dacht ik gelijk: hier wil ik nog een keer naar toe! En dat terwijl het weekend nog zou beginnen.
We kwamen voor de laatste etappes van het Pieterpad (die zijn mooi!!) en hadden nog een dagje ‘over’, waarop we naar kasteel Hoensbroek (vlgs de ANWB het mooiste kasteel van Nederland) en als dank aan Peter’s tip, naar Heerlen zijn geweest. Deze stad verraste ons echt!
Ons weekend is omgevlogen, maar mijn allereerste gevoel is er nog: hier wil ik nog een keer naartoe! Er is nog zoveel te ontdekken in de directe omgeving.
Dank voor je zorgvuldige glutenvrije heerlijk ontbijt. Het is hier heerlijk toeven!
3 – 6 juni, Piet en Arja

Genoten

We hebben deze dagen enorm genoten. Van het Limburgse land, het prachtige weer, maar in het bijzonder van de ontvangst en verzorging bij jou. De haal- en brengservice is uit de kunst, de maaltijden prima verzorgd en gezellig.
15 mei 2022, Ada, Harro, Frits en Jeanette

Bedankt

voor de gastvrijheid, service, ontbijt, lunch, ophalen en wegbrengen.
30 april, Maria

Alles is aanwezig

Wat een geweldige plek om te vertoeven.
Alles is aanwezig. Een heerlijke tuin, lekker ontbijt, heerlijke pizza, super brengservice, warme ontvangst en begeleiding, de hele week prachtig weer.
Dus zeker voor herhaling vatbaar als je in deze regio gaat wandelen.
Voor mij de eerste keer, dus ik ben nu wel erg verwend!
24 april 2022, Rianne en Nathalie

Tegelkachel, prachtig systeem

Mooie omgeving, fijne locatie en dank voor je warme gastvrijheid.
Ook dank voor de uitleg over je tegelkachel. Prachtig systeem!
En altijd welkom in Frankrijk
16 en 17 april 2022, Irma en Jurriaan

Terugkomen

4 dagen hebben we gebruik gemaakt van het verblijf in de “Wandelgids”. We hadden geen betere keus kunnen maken! Het begon al met de ophaal service op de eerste dag en vervolgens het wegbrengen naar de startpunten van het Pieterpad wat prima geregeld was.
En wat een geweldige ontvangst! Na de eerste koude wandeldag kwamen in een erg sfeervol van behaaglijk warm appartement, nee een complete woning, waar we ons direct thuis voelden.
Niet alleen de heerlijke maaltijden: Marokkaans stoofpotje, de steenovenpizza’s, het uitgebreide ontbijt + lunch, maar ook de verrassende nagerechten waren met veel liefde en zorg klaar gemaakt. En natuurlijk niet te vergeten de heerlijke zelfgemaakte dadel/noten balletjes die wij meekregen als we weer gingen wandelen. Complimenten!
Wij hebben erg genoten van deze korte wandelvakantie, waarin we de laatste drie etappes van het Pieterpad hebben gelopen. Het was allemaal TOP!
Mochten we nog een andere wandelvakantie hier in de omgeving gaan ondernemen zulle we zeker weer hier terugkomen.
Hartelijk dank voor je gastvrijheid en gezelligheid!
17 tot en met 20 maart 2022, Peter en Riet

B&B en haal- en brengservice, prachtige constructie

Prachtige constructie, de B&B en haal- en brengservice.
Prachtig Limburg volop in herfstkleuren.
Kortom: het was heerlijk
9 november 2021, Maria en Marinus, Wim en Ciska

Tot de volgende keer

Bedankt voor de gastvrijheid en het heerlijke stoofpotje en het lekkere ontbijt.
Enorm genoten weer van deze fijne plek en mooie omgeving.
Tot de volgende keer.
28 oktober 2021, Daniëlle & Marie-Louise

Het Krijtlandpad, echt een aanrader

Alle andere reacties gelezen hebbende wordt die van ons zeker niet origineel.
Alles is waar en geen speld tussen te krijgen. Je bent een relaxte en uitstekende gastheer!
De haal- en brengservice is fantastisch, de B&B uiterst gezellig! De palletkachel was in deze herfsttijd zeer comfortabel én knus. Grootste voordeel: géén t.v.!! Daarnaast genoten van je heerlijke stoofpotje én erwtensoep. En niet te vergeten de heerlijke vijgenballetjes voor onderweg!!
We liepen het Krijtlandpad in vijf dagen: echt een aanrader in dit prachtige Limburgse landschap.
10 t/m 16 oktober 2021, Ingrid & Paul

Haal- en brengservice, geen gestress!

Bedankt voor de geweldig fijne week die we in jullie B&B mochten doorbrengen. We hebben het Krijtlandpad gelopen in 5 dagen. Afgelopen woensdag i.v.m. het slechte weer een rustdag gehad.
Genoten van het heerlijke ontbijt en af en toe de avondmaaltijd.
Het appartement is super van alle gemakken voorzien. Fijne bedden en dekbedden. Heerlijke douche. Vooral de haal en brengservice hebben wij als heel plezierig ervaren. Geen gestress met OV etc. Wat is Limburg mooi!!! Echt genoten.
8 oktober, Gea en Louise

Combinatie Krijtlandpad en B&B de Wandelgids

We hebben genoten van de combinatie Krijtlandpad in 5 dagen en verblijven in de B&B de Wandelgids. Heerlijk lopen door de prachtige natuur en je thuis voelen bij Peter. Het klopte allemaal in een prettige sfeer.
Extraatjes waren de maaltijden van de gastheer met een heerlijk openhaarvuur tot besluit op onze laatste avond. Dan en tot zien!
12 september, Henk, Nick en Ivo

Privé restaurant

Zoals vele gasten hebben wij ook onze laatste twee 2 etappes vanuit jouw B&B gelopen. De 2e dag had je een heerlijk stoofpotje, sla en chocoladetaart als toetje voor ons gemaakt. Het voelde als een privé restaurant. We hebben heerlijk gegeten.
Het was een fijn verblijf hier, bedankt voor je gastvrijheid. We hebben genoten!!
8 september 2021, Suzanne $ Wilbert

Dankzij de brengservice 

Het was echt leuk. Het ontbijt, de maaltijden, gastvrijheid, het was goed!
Het lukte ons niet om het hele Krijtlandpad te lopen maar dankzij de brengservice hebben we wel de mooiste stukken gelopen. Wij komen graag terug om te genieten van je ‘Limburgse’ gastvrijheid.
5 september, Peter en Ria

Thuis komen

Wat een goed keus om het Krijtlandpad te doen vanuit de Wandelgids! 4 overnachtingen, 5 rintten in de auto, mooie gesprekken over het ‘Leven’, hoe lang of kort dan ook! En met samen lekkere pizza eten uit jouw houtoven. Heerlijk!
Het waren vermoeiende dagen, maar het voelde toch elke keer weer als ’thuiskomen’!
Bedankt voor het lekkere ontbijt, de lunch, de ‘balletjes’ voor onderweg. Het was gewoon hartstikke goed!
16 augustus, Johan en Yvonne

Onthaasten

Wat was het heerlijk toeven in jullie heerlijke huis. De ideale plek om na een jaar hard werken, zoomen en teamen te onthaasten en te beseffen dat het online bestaan op geen enkele manier opweegt tegen het echte leven. Heel veel dank voor de gastvrijheid!
24 juli 2021, Carien

Eitjes zoals gewend

Dank voor ons verblijf bij jou. Zeer aangenaam en prettig.
Finale EK 2021; jij zorgde dat er voor dat er een TV werd geïnstalleerd.
De eitjes ’s morgens waren zoals wij gewend zijn. Prima.
Ook je advies om Heerlen te bezoeken was goed. Tot weerziens.
13 juli, Ricky en Ronald.

A pleasant, comfortable homelike stay

Cozy rustic atmosphere, flexibility and hospitality, pleasant talk, delicately prepared grand breakfast, self-made lunch for our way back, a lift to our destination in the rain… We enjoyed every minute of our stay there. What impressed us most was Peter’s philosophy of home, interior design and living style, which inspired us a lot for our new home. We experienced pure simplicity and warmth here, and we learned a lot from Peter, which already became a treasure in our memory and heart. We wish you all the best.

Krijtlandpad aangepast

Wat hebben wij genoten van ons verblijf in jouw prachtige B&B. Je hebt heel goed naar onze wensen geluisterd en de route van het Krijtlandpad zoveel mogelijk aangepast. Dank voor je flexibiliteit.
Uiteindelijk hebben de route niet af kunnen maken, dus “moeten” we wel terugkomen. Dat is gen straf. Hebben heerlijk gewandeld, de Krijtlandroute is echt een aanrader, prachtig.
Wat helemaal TOP was is dat je heerlijk voor ons kookte. We hebben echt zitten smullen elke dag. Hoe heerlijk is het als na een dag wandelen het eten klaar staat. Pure verwennerij. Mede door jou zijn onze dagen hier fantastisch geweest. Tot ziens.
23 – 27 juni, Will en Betty

Beekdaelen route

Voor de tweede keer in deze B&B. Helaas was het wandelcafé gesloten vanwege de Corona.
We hebben fijn gewandeld en gefietst. De Beekdaelenroute gereden, prachtig door de natuur, door kleine gehuchten, langs kastelen en over prima fietspaden.
Peter, bedankt voor al je goede zorgen. We hebben het prima naar de zin gehad!
14 juni, Ria en Anneke

Wie sjoeën es Limburg is.

Hartelijk, vriendelijk, zorgzaam, behulpzaam. Dit alles karakteriseert Peter. Dat kunnen wij volledig beamen!
We hebben deze dagen niet gemist. Een televisie? Goddank, die was er niet. Wat een verademing. Helaas hadden we onze smartphones nog…
De brengservice liep gesmeerd. Misschien is parkeerplaats Witteweg een geschikt alternatief voor Gulpen. De Wilhelminatoren in Vaals staat er sinds 1905. Eerst van hout, maar sinds 2011 van steen in de huidige vorm.

Wie sjoeën és Limburg is
det wit toch nemens
es allein de zuderling
Dae Limburg leef is
Dit lied klopt niet (meer), want wij weten dat nu ook!
1 juni t/m juni 2021, Anneriet & Leon

Pizza met broccolibodem

Het Krijtlandpad hebben we in zes dagen gelopen. De brengservice hebben wij als zeer prettig ervaren.
Daarnaast zijn jullie zeer gastvrije mensen en zijn wij echt nikst te kort gekomen. Heerlijke bedden, heerlijk appartement en overheerlijke noten-dadel bolletjes 🙂
Vanavond heb je voor ons heerlijke ovenpizza’s bereid en voor mij in het bijzonder een met een broccolibodem. Mijn hartelijke dank!! Kortom wij hebben hier erg genoten deze week en misschien tot een volgende keer.
30 mei 2021, Sandra en Debby

Wat is het Krijtlandpad mooi en afwisselend!

In afwachting van wie het Eurovisie Songfestival vanavond gaat winnen een paar regels toevertrouwen aan dit verblijfboekje van bevindingen van hen die sliepen, zoals wij, in de wandel B&B.
Dit onderkomen heeft haar geschiedenis als door de jaren heen ontstane carré-boerderij welke inmiddels dienst doet als tijdelijk of enkele dagen durende verblijfplaats, veelal voor wandelaars zoals wij.
Genoten van het prachtige Zuid-Limburgse waar we het Krijtlandpad in 4 etappes wandelden. Morgen de laatste…
En wat een luxe: Peter brengt je en met eigen auto retour naar de B&B. Kachel aan, lekker potje koken, slapen tot Peter de volgende ochtend het heerlijke ontbijt serveert.
En wat is het Krijtlandpad mooi en afwisselend! Wie het Eurovisie Songfestival ook gaat winnen, het zal nooit zo mooi zijn als het wandelen van het pad in combinatie met de gastvrijheid van Peter in dit verblijf!
22 mei, Jeannie en Bert

Pieterpad-etappe met een gouden randje

In 2016 (eind nov.) zijn wij gestart met het wandelen van het Pieterpad. Een mooie ervaring, wandelen op mooie plekken in Nederland, slapen bij gastvrije mensen, een prachtige tocht.
Vandaag wandelen wij de eindetappe en daarna gaan we beginnen met een andere LAW. Er zijn er genoeg…
Peter, bedankt voor je gastvrijheid. De laatste etappes zijn voor ons etappes met een gouden randje geworden. Verwennerij van ontvangst tot vertrek.
16 mei 2021, Hans en Maria, Jan en Anita.

Een aanrader, dit B&B

Wij zijn niks tekort gekomen en hebben genoten van deze plek den de gastvrijheid.
30 april tot 2 mei, Anja en Karin

Een fijn en gezellig B&B

Twee dagen Pieterpad gewandeld, mooie routes!
Peter bedankt voor je gastvrijheid, je B&B is een aanrader
24 en 25 april 2021, Jan en Anita

Genieten

We hebben genoten!
– van de gastvrijheid
– de lekkere ovenschotel
– heerlijk ontbijt
– prima bedden
22 april, Lei en Karin

Super

Een warm, gastvrij onthaal. De eerste indruk was super en dit is zo gebleven. We hebben genoten van jullie sfeervolle BenB, het heerlijke en veelzijdige ontbijt en van de prachtige omgeving! Bedankt!
We gaan je zeker aanbevelen, wij komen in ieder geval zeker nog eens terug.
18 april, Bart en Resi

Geweldige wandelweek

Bedankt voor de fijne, goed verzorgde dagen die we hier hebben doorgebracht. Aan alles werd gedacht en anders hoefden we het maar te vragen. Ook het brengen naar het startpunt iedere wandeldag. Dankzij alles heb jij deze week tot een geweldige wandelweek toegevoegd.
15 april, Wim, Hetty, Margreet en Mia

Genoten met een grote G

Genoten met een grote G zeggen we in Brabant, maar ook in Limburg kan dag ook. Krijtlandpad is prachtig, ontbijt en haal en brengservice is perfect. Houdoe!
5 april, Anke

Genoten met een zachte G

Fijne B&B, heerlijke ontbijtjes en super haal- en brengservice. We hadden enorm veel mooi weer, dus wat wil je nog meer.
‘ ‘T is een kwestie van geduld dat heel Holland Limburgs…’. Dit zal al drie dagen in mijn hoofd. Heerlijk. Dank voor alles!
28 maart – 3 april 2021, Bert en Jannet en honden

Ik kan er weer even tegenaan

Fijn verblijf gehad! De gemakken en voorzieningen van een appartement, maar met de gastvrijheid en service van een B&B. Ideaal. Dank voor het verblijf. Ik kan er weer even tegenaan.
maart 2021, Linda

Opgeladen het nieuwe jaar in

Het was weer heerlijk om een aantal dagen hier in jouw comfortabele B&B te verblijven.
We liepen weer nieuwe routes, ook hier direct rond Aalbeek. We genoten van de heuvels en vakwerkhuizen bij Neerbeek, Slenaken, Epen. Heerlijke afhaalmaaltijden in de buurt.
Het gaf de ontspanning en even weg van corona en thuiswerkplek die we nodig hadden. Geheel opgeladen gaan wij 2021 in.
december 2020, Marlies en Trudy

Ontbijt en lunchpakket

Wij hebben het heerlijk gehad in het B&B. Elke ochtend een heerlijk ontbijt en genoeg brood voor een lunchpakket te maken. En voor november hadden we prachtig zonnig weer. Het krijtlandpad was prachtig om te lopen. We hebben ervan genoten.
Veel succes met alles en we bevelen deze B&B van harte aan bij anderen.
november, Ria en Arjan

Gastvrijheid

We hebben genoten van je gastvrijheid. De heerlijke broodjes, sapjes en alle lekkers voor onderweg. Dankzij jou is ons verblijf onvergetelijk.
Krijtlandpad is fantastisch mooi, we gaan zeker iedereen in Twente vertellen ‘wat’ hoe mooi het hier is.
4 – 9 november Angeliek en Dineke

Voortreffelijk ontbijt

Peter, bedankt voor de gastvrijheid. Ondanks de covid-19 maatregelen, hebben we toch genoten van de mooie omgeving. ’s Ochtends genoten van het voortreffelijke ontbijt. 
Heel veel succes voor de toekomst ne hopelijk nog eens tot ziens. Blijf gezond!
29 oktober – 1 november, Gerrit en Irene 

Ik zou zeggen: loop ook het Krijtlandpad!

Het krijtlandpad heeft ons verrast, maar jouw goede zorgen en hartelijkheid nog meer. 
Wat is het hier heerlijk verblijven. Alles tot in de puntjes verzorgd, een relaxte gastheer, wat wil je nog meer!? 
Voor ieder die na ons komt en het Pieterpad loopt zou ik zeggen: loop het Krijtlandpad ook, het is allemaal zeer de moeite waard. Heb je geen vrije dagen genoeg, kom dan gewoon nog eens terug. Blijf gezond!
24-29 oktober, Theo en Yvon.

Lock-down, Limburg ontdekken!

Het voor deel van deze corona lock-down is dat je je eigen land gaat ontdekken en waarderen!! Wat is dit stuk Limburg prachtig! In 5 dagen het Krijtlandpad gelopen en volop genoten van de mooie herfstkleuren en natuurlijk de luxe van het afzetten op de beginroute van de wandeling! Peter, je hebt ons verrast door je hartelijkheid en bereidwilligheid om het ons naar de zin te maken qua ontbijt, wegbrengen, stoofpotje en lunchpakketjes! Heel hartelijk dank en w.s. nog eens tot ziens!! Blijf gezond!
19 – 24 oktober, Carla en Enny

Bedankt

Bedankt!  We komen zeker nog een keer terug!
16-17 oktober, Laetitia en Theo

Uitvalsbasis Krijtlandpad

Als ik dit schrijf is het onze laatste avond in B&B de Wandelgids ‘de Bete Avond dus’! Wederom heerlijk gegeten en een overheerlijk dessert, Kaasplankje!!!
De Wandelgids is de perfecte uitvalsbasis voor het wandelen van het Krijtlandpad.
Alles klopt én soms toch weer niet én daardoor klopt het weer!
Heerlijke wandelingen, hartverwarmende verzorging en bovenal weer een fijn mens ontmoet. 
6/10/2020 – 11/10/2020, Otto en Renkse

Cadeau

Deze dagen in jullie B&B, zijn voor ons een geweldig cadeau geweest van onze zoon en schoondochter voor allerlei hulp bij hun verhuizing. 
In jouw gastvrijheid en in jullie zeer prettige appartement zijn deze dagen extra bijzonder geweest! Om over onze wandelingen in jullie schitterende omgeving nog niet eens te spreken! Heel hartelijk dank voor dit alles!
29 september tot 1 oktober 2020, Wim en Eliane 

Vrolijke gesprekken

5 dagen Krijtlandpad! Prachtig!!
Een grote aanrader om dat vanuit hier te doen! Ruim appartement, uitgebreid ontbijt en luxe versnapering voor onderweg. Zoals anderen ook al schreven: een fijne betrokken gastheer. Leuke,, vrolijke gesprekken in de auto. Lekkere vegetarische maaltijd…
Dank voor deze fijne dagen!
19 t/m 24 september 2020, Nancy

Vader en zoon

5 dagen Krijtlandpad, geheel verzorgd! Zelden zo relaxed gelopen, en dan in zo’n schitterend landschap. Wij, vader en zoon, hebben erg genoten. Ook om je kookkunsten trouwens. De kans dat je ons (en/of familieleden) ooit hier terugziet is zeer groot. 
6 september 2020, Han & Diederik

Er zijn zoveel mooie paden

Dank voor de gastvrijheid en de maaltijden. Idaal, die brengservice. Het Krijtlandpad is schitterend. Tip: Uit eten in Noorbeek, DuNord. Lekker eten in rustige, gemoedelijke sfeer. 
Wie weet tot een volgende keer, er zijn zoveel mooie paden … en ik heb ondanks mijn verblijf hier het wandelcafé nog geen bezoek gebracht, dus…
28 augustus 2020, Inge

Laatste 3 etappes van het Pieterpad 

Wat hebben we 3 fijne dagen gehad. De laatste 3 etappes van het Pieterpad gelopen. 
Bedankt voor je gastvrijheid, de brengservice naar de Sint Pietersberg, en het lekker stoofpotje. Alles was best voor elkaar. 
16 juli 2020, Herman en Liesette

Vakantiegevoel

Enorm bedankt voor de gastvrijheid en het creëren van “vakantiegevoel” tijdens onze laatste etappe van het Pieterpad met onze honden. Stoofpotje, pizza, goede koffie, heerlijk lunchpakketjes, vrijheid in de tuin en een goed gesprek. Het maakte het een geweldige ervaring!
11 juli 2020. Arthur, Erna, Rob & Mieke en de honden

IJstips

Krijtlandpad gelopen in 4 dagen. Ondanks de voorspelde regen bleef het maar mooi weer. Niet geloven dus, die weersvoorspelling. En met die flexibele brengservice konden we gaan en staan waar we wilden, heerlijk was dat. Relaxt in de tijden, en gezellig in de auto. Een leuke aanrader om op deze wijze vanuit 1 plek een meerdaags pad te lopen. Het Krijtlandpad is super mooi en afwisselend. 
IJstip
Het Bakhuis in Ulvend en de fruit-ijskraam langs het Krijtlandpad bij de Winbergerhoeve vlakbij Epen. In Ulvend was het ijs het lekkerst (van eigen boerderij); bij de Winbergerhoeve het indrukwekkends (zoveel fruit erbij dat het gestut moest worden met koekjes om het bakje te verhogen. Heerlijk ontspannen tijd gehad. 
19 juni 2020, Marcel en Mariska

Aanraders

– De prachtige en uitstekend beschreven wandelingen van Jos Wazlo
– De pizza van Peter
– Wandelcafé Onder de Poort
– Veel vlaai eten 
– Ontspannen en genieten
We hadden hier weer (voor de 3e keer) een heerlijk verblijf.
14 juni 2020, Ron & Nen

Verrukkullukke pizza’s

Dank voor jullie gastvrijheid. Een heerlijke plek, en verrukkullukke pizza’s. Heerlijk om even te ontsnappen aan het corona-tijdperk, prachtige plek daarvoor!
31 mei 2020, Aletta, Marlies en Annemarie

Onverwacht

Wij kwamen gisteravond om half zeven in donker aanbellen en vroeger of we misschien hier mochten overnachten. Na een beetje twijfel omdat de bedden niet waren opgemaakt, mochten we binnen komen. Na een warm ontvangst werd de kachel gestart en onze slaapplek gewezen. Vervolgens een heerlijke avond en goed geslagen. We gaan ons laatste stukje Pieterpad lopen. Heel erg bedankt voor alles. 
30 oktober 2019, Debby en Aart

Verwend

Bedankt voor de gastvrijheid, het heerlijke ontbijt en het halen en brengen voor de wandelingen. Enorm van genoten, voelde als verwend worden. 
Leuk om onderweg wetenswaardigheden over de wandelingen uit te wisselen. 
18-20 oktober 2019, Winfried en Marloes

Gesprekken

Heb enorm genoten van je gastvrijheid, de goede zorg voor het ontbijt en diner. Verder wederzijds hele leuke gesprekken gehad in de auto tijdens het brengen en halen voor en na de tocht. 
Heb enorm genoten van de 4 dagen Krijtlandpad lopen. Bedankt voor je gastvrijheid, heb enorm genoten en succes met je wandelcafé. 
16 september 2019, Thijs

Niets toe te voegen; het klopt 

Eigenlijk kunnen we niet veel toevoegen aan alle onderstaande stukjes; we kunnen alleen beamen dat het klopt! Heerlijke plek om te zijn. Gezellig zo met al die boeken, de kachel, de ruimte! Na een goede nacht, een lekker ontbijt en een kop koffie met de gastheer nu op pad om de laatste etappe van het Pieterpad te lopen. 
Bedankt voor de goede zorgen!
14 september, Hans en Astrid.

Genieten bij de houtkachel

We hebben enorm genoten in jullie B&B De Wandelgids. Het overtrof onze verwachtingen. Marja en ik werden gastvrij ontvangen door jou. We voelden ons meteen helemaal thuis. Van de houtkachel hebben we enorm genoten. ’s Morgens vroeg zaten we al bij de kachel met een beker thee. Daarna volgde het heerlijke ontbijt. Vanaf de B&B hebben we de laatste drie etappes gelopen van het Pieterpad. 
De brengservice was geweldig. Je bent heel flexibel over het tijdstip. Dat maakt dat we ontspannen hebben kunnen lopen. De gesprekken onderweg waren heel ontspannen en gezellig. Ook hebben we genoten van de heerlijke witlof en het Limburgse Zuurvlees met salade en broccoli. Super! 
Hartelijk dank voor alles. Veel succes én plezier met de B&B en het Wandelcafé. Hoop tot ziens. Een prachtige omgeving waar nog genoeg wandelingen te maken zijn. 
10 september 2019, Marja en Floor.

Onverwachts het Pieterpad lopen

Volkomen onverwachts voor jou en ons namen we contact op om bij jou te overnachten. Twee dagen langer dan verwacht in Z-Limburg blijven om “wat” te wandelen. Het wordt het Pieterpad vanuit de Pietersberg. Noordwaarts want dan had je de zon altijd in de rug en dat was rustiger voor de ogen. 
Wij waren aangenaam verrast om hier te mogen zijn en schrijven je in onze contactenlijst. Voor later – om nog eens terug te komen!
September 2019, Arlette en Berry

Pieterpad arrangement

Hartelijk dan voor de heerlijk ontspannen dagen. De brengservice, het stoofpotje, de pizza en de witlof, het uitgebreide ontbijt en de goed verzorgde lunchpakketten. Een aanrader voor Pieterpad-lopers. Zo aan de route en met heerlijke koffie!
17 augustus, Menno en Erna

Gesprek bij de Pizza’s

Dank voor de Gastvrijheid! Je hebt een prettige B&B neergezet, geweldig om in te verblijven. Dank ook voor de gesprekjes en de voortreffelijke pizza’s. Voor mij alle reden om deze plek aan te bevelen bij wandelaars in mijn omgeving. Het goede voor de toekomst.
16 augustus, Ad, Jesse en Eloy.

Krijtlandpad

Een wand vol boeken, bekende maar ook veel onbekende; fijne bedden, een mooie omgeving en geweldige gastheer die ook nog brengt en haalt. Bovendien elke dag mooie gesprekken over Zuid-Limburg, maar ook over allerlei andere onderwerpen. We hebben hier een hele fijne week gehad, in alle opzichten. 
19 juli 2019, bedankt voor dit alles en groeten van Siem, Annemieke, Nelleke en Peter
En natuurlijk ….. Veel succes met het Wandelcafé!

Limburgs landschap en orchideeëntuin

Een fijn adres om in deze B&B te verblijven. We hebben heerlijk gewandeld en genoten van het Limburgse landschap; gewandeld in het Gerendal en in de orchideeëntuin geweest. Vandaag prachtige wandeling in Wijlre. Ook de lavendelkwekerij hier in Aalbeek is zeker de moeite waard om een bezoek aan te brengen. Bedankt voor de goede zorgen en het heerlijke ontbijt. 
16 juni, Ria en Anneke

Krijtlandpad

Een bloemlezing uit dit gastenboek zou niet misplaatst zijn. Wij zijn hier ’thuis’ geweest en het verblijf deed meer dan medicijnen of therapieën. Je hebt de gave om dit voor je gasten te betekenen. We wensen je veel aardige gasten en veel succes met de koffieschenkerij. We hopen nog eens gebruik te maken van dit lieve onderkomen en dan het Krijtlandpad af te maken. 
29 mei, Ed en Ria

Pieterpad

Wat een heerlijk ‘eigen’ huisje voor ons om te overnachten tijdens het Pieterpad. Heerlijke pizza’s waar we enorm van genoten hebben in de tuin. Dank voor je gastvrijheid!
24 mei, Jettie, Petra, Elly en Ellen

Krijtlandpad

Bedankt voor alles. Het fijne verblijf, de leuke gesprekken. Ontzettend genoten van het Krijtlandpad. Ik ben fan!
23 mei 2019, Roelof ut Drenthe

Bedankt voor de gezelligheid tijdens de ritten naar begin en eindpunt van onze wandeling. Bedankt voor het lekkere eten en de extra zorg! We hebben een heerlijke wandelvakantie gehad en genoten van de mooie natuur. Een fijne tijd om aan terug te denken. 
10 mei 2019, Silvia en Liesbeth

Genoten van dit korte verblijf. Fijne sfeer, lekker stoofpotje en goed ontbijt!
5 mei 2019, Hennie, Leo en Ria

Fijne B&B, ook al was het maar 1 nachtje. Goed ontbijt, goed bed, goede douche. 
4 mei 2019, Danny & Monique

Een eigen huisje

Wat fijn, een eigen ‘huisje’ als B&B. Met een hartelijke ontvangst en de goede zorg van Peter. Zeker een aanrader! We komen nog een terug. En is het koffiehuis dan klaar?
3 mei 2019, Martin en Irene

Na een goede nachtrust, een heerlijk ontbijt vervolgen wij onze Pieterpad wandeling. Het was geweldig, je stoofpotje heerlijk voor ons gekookt. We zeggen graag tot ziens!
29 april 2019, Ab & Richtje, Wim & Alie.

Mareveld

Vandaag laatste dag van onze wandel-fietsvakantie in Zuid Limburg. Onze laatste dagen verbleven we in dit heerlijke huisje in Aalbeek. Warm was het welkom op donderdag, door de snel gehaalde nootjes van Peter, bij ’t koude biertje na een dag Pieterpad. 
De avondmaaltijd bij Mareveld was een genot – niet in ’t minst door de snelle terugtocht (40,6 km heuvelafwaarts). En Peter, bedankt voor de tip. De langgerijpte steak was overheerlijk! Nog 2 etappes te gaan, we komen vast nog eens terug (en dan eten we pizza).
27 april, JW & Jeanet

Wat een leuke B&B én aardige gastheer: de kachel was al lekker warm, toen we terugkwamen. ’s Morgens een heerlijk ontbijtje. Bedankt en groetjes. 
14 april 2019, Bob, Inge, Frans en Pam

Pieterpad, survivaltocht

Een heerlijk verblijf gehad tijdens de laatste km van het Pieterpad. Een heel mooie route waarop we tijdens de wandeling van alles mee maakten. Soms leek het wel een survivaltocht door al het water dat, en omgevallen bomen die, we op de paden tegen kwamen! We gaan naar huis terug met goede herinneringen aan deze B&B!! En aan Limburg!
19 maart 2019, Janneke, Wieke en Adrie

Voor ons de tweede keer op deze fijne plek! Mooie wandelingen gemaakt en lekker uitgerust. 
Een B&B om naar terug te keren!
6 maart 2019, Erik en Joyce

Een goed begin van 2019

Een goed begin van het nieuwe jaar. Even heerlijk tot mijzelf komen in jullie gastvrije B&B. 
De transferservice van en naar de opstappunten voor de Pelgrimsroute was geweldig. 
Het bed en de kachel lekker warm! De gesprekjes leuk.
4 januari 2019, Esther

Gastvrijheid met heerlijk ontbijt, lunchpakket en alle wandeltips! En niet te vergetende heerlijke steenoven pizza! Limburg is prachtig, ook als ’t grijs weer is tussen Kerst en Oud en Nieuw. Dit plekje is heerlijk, een fijne kachel om bij te zitten en zo meer. Succes met dit mooie plekje en straks met de koffiecorner. 
29 dec. 2018, Hans en Elsbeth

Tip voor onderweg tijdens Pieterpad 

Beste volgende bezoeker, Onze tip om te genieten onderweg is deze B&B. Oase van rust, warmte en gezelligheid. En voor onderweg Gasterij Kasteel ter Borgh in Schinnen. Je kan er van alles krijgen van Luxe koffie, erwtensoep tot konijn in ‘t zuur.
10 december 2018, Enjoy! Mischa en José.

Collega B&B

Op bezoek bij collega BenB eigenaar en prima verblijf gehad. Goede bedden en ruime accommodatie. Fijn dat de honden welkom waren! Op bezoek bij vrienden in Klimmen. Wat is Zuid-Limburg toch prachtig en zo dichtbij.  Uit eten tip: Mareveld in Schimmert. Neem de kipragout, die is heerlijk of de salade Val-Dieu. Dank voor de gastvrijheid!
4 november 2018, Paul, Maarten en de honden

Gezelligheid

Een paar hele mooie gezellige dagen gehad in Limburg, gedeelte van het Krijtlandpad gelopen samen met onze vrienden. Heerlijk overnachtingsadres, lekker gegeten!
21 oktober 2018, Bert, Henk, Petra en Hetty.

Eerste keer in een B&B en laatste etappe van het Pieterpad. Beide een mooie ervaring. Geweldig verblijf en een prachtig landschap. We gaan dit adres onthouden.
30 september 2018, Gerard en Astrid.

Eifelsteig

Peter, Bedankt voor de goede zorgen. Een heerlijke rustplek tussen Pieterpad en Eifelsteig. Overdag het Krijtlandpad en ‘s avonds deze plek om thuis te komen. Lekker eten, goed slagen en een warme kachel. Wat wil je nog meer?
23 september 2018, Rob

Pieterpad avontuur

Na een heerlijk uitgebreid ontbijt vandaag begonnen aan ons Pieterpad avontuur. Het beginpunt op de Petersberg was even zoeken (de start is bij de ronde parkeerplaats), maar na het gevonden te hebben op pad door Maastricht en prachtige landschap richting Aalbeek. Het was toen weer heerlijk ‘thuis’ komen in deze B&B. Iedereen die hier komt, wensen wij heel veel (wandel)plezier!
22 september 2018, Yvonne & Susan

Gastvrijheid

Wat een fijne B&B. We hebben genoten van de ruimte. Gezellige en goede ontvangst, heerlijk gegeten! Lekker uitgeslapen kunnen we het laatste stukje van het Pieterpad aan.
18 september 2018, Ed en Ine

Brengservice

We hebben genoten van een heerlijk verblijf in De Wandelgids. Na een reis van bijna 4 uur met het openbaar vervoer, door Peter van de trein gehaald om daarna te kunnen genieten van de B&B. De volgende dag door Peter naar Nuth gebracht zodat we met het vervolg van “ons” Pieterpad konden beginnen. Na een prachtige route met heerlijk weer hebben we kunnen genieten van de heerlijke pizza’s. We hebben genoten van de gezellige avond. Na weer heerlijk te hebben geslapen met een lekker ontbijt, nu op naar het eindpunt van het Pieterpad.
16 september 2018, Marjon & Renate

Toevluchtsoord

Een heerlijk toevluchtsoord in deze hete zomer van 2018! Lekker ontbijt, prima verzorging, fantastische breng- en haalservice voor het Krijtlandpad, en extra energie van Peter’s onvolprezen “energizers” in het lunchpakket.
20 juli 2018, Frans en Anne-Marie

André Rieu

Op aanraden van vrienden hier naar toe gekomen om André Rieu te zien op het Vrijthof. Alles keurig geregeld ,heerlijke sfeer en rust. Gastvrijheid staat hier hoog in ‘t vaandel!
7 juli, Jan en Nel & Tini en Ton

Heerlijk bed

Bedankt voor de gastvrijheid. Ondanks dat we laat op de middag belden voor een slaapplek, en Peter ergens in het land met autopech stond, hebben we toch hier kunnen slapen. Een heerlijk bed en een heerlijk ontbijt! Zeker een aanrader!
4 juli 2018, Michel en Esther

Brengservice Krijtlandpad 

Vier dagen gewandeld over het Krijtlandpad. Prachtige natuur, prachtig wandelweer (op een dikke onweersbui na). Tip: kijk goed op Wandelnet.nl, omdat de route hier en daar nogal gewijzigd is (tov de derde en laatste editie). Het boekje is zeker toe aan een nieuwe uitgave. Het verblijf in “De Wandelgids” was uitstekend. Een uitermate vriendelijke gastheer (Peter) die zorgde voor ontbijt, lunchpakketten en ook hebben we genoten van zijn Marokkaanse stoofpotje en van zijn pizza uit de buitenoven. Ook de brengservice was perfect. Dagelijks werden wij met onze Labrador gebracht volgens stipte afspraak. Een echte aanrader dus. Valt er dan niets te zeuren? Nauwelijks, of het moet een ventilator in de badkamer zijn (kleine tip).
21 – 25 mei 2018, Jouke Jan en Jannie Lea (en hond Bowie).

Gastheerschap

Gegolfd en Krijtlandpad gelopen. “De Wandelgids” was een heerlijke uitvalsbasis. Peter staat altijd voor je klaar. Dat geeft een heel fijn gevoel. Wil je een eenvoudige doch smakelijke maaltijd in gezellige omgeving: Restaurant Mareveld in Schimmert. Peter bedankt voor je fantastische gastheerschap.
8 – 14 mei 2018, Klaas en Ellen

Wij hebben genoten van de gastvrijheid en het mooie plekje. Helaas maar voor 1 nachtje, maar wie weet … Nu gaan we eerst voor doel: het eindpunt van het Pieterpad.
29 april 2018, twee wandelechtparen

De boekenkast 

Grootste attractie de boekenkast. Wat een mooie verzameling boeken! Ik zou hier een maandje moeten komen om te lezen.
8 april 2018, Dorien

Super ontbijt

Wat een heerlijke plek en super ontbijt!
8 april 2018, Rita

Twee nachten in deze B&B: heerlijk uitgerust – een fijne mooie plek. En ondanks de regen, mooie wandelingen gemaakt.
27-29 maart 2018, Erik & Joyce

Uitvalsbasis

Dank voor de gastvrijheid! De B&B is een heerlijke ‘uitvalsbasis’ voor een wandelingetje. Jammer van het gure weer.
19 maart 2018, Erica en Marjan

We hebben genoten van de leuke sfeer in huis, de kachel en heerlijke stoofpotje. Een leuke afsluiting van het Pieterpad traject. Nog een traject en dan staan we op de Pietersberg. Groet.
10 – 11 maart 2018, Berry, Wim en Frida

Binnenoven

Slecht weer, maar ook de kachel is heel fijn. Een eer om de eerste pizza’s uit de nieuwe (binnen)oven te mogen nuttigen. Volgend jaar komen we de koffie in het koffiehuis proeven.
2 tot 5 januari 2018, Frank en Daan

Hoi Peter. Niet vergeten: mist heet mist omdat je iets mist als het mist. Het was weer te gek.
2 tot 5 januari 2018, Jip en Jelle

Het gastenboek van 2015 tot 2018 ligt in het B&B ter inzage.