B&B De Wandelgids

Wandelarrangementen

Een wandelarrangement kunnen we op het ogenblik niet bieden. We moeten u vervoeren in een auto en dan is de 1,5 meter afstand onmogelijk.

We ondersteunen wandelaars graag met een wandelarrangement. Dat betekent dat we je naast het logies en ontbijt, naar het begin- en eindpunt van de etappe kunnen halen en brengen. Bovendien kun je een lunch meenemen en wanneer je ‘s avonds voldaan maar vermoeid weer ‘thuis’ bent is er de mogelijkheid van een maaltijd.

Wandelarrangement naar keuze

Het bed and breakfast ligt vlak bij Pieterpad, Pelgrimspad en Krijtlandpad, waardoor we drie wandelarrangementen kunnen aanbieden.

Het Pieterpad

Het Bed and Breakfast ligt direct aan het Pieterpad, precies tussen Sittard en de Sint Pietersberg in. Dat is qua afstand een ideale plek om te overnachten, maar ook een mooie uitvalsbasis voor de het Pieterpad wandelarrangement van twee of drie etappes, compleet met haal- en brengservice. wandelarrangement Pieterpad, Pelgrimspad en Krijtlandpad

 

Geïnteresseerd? Lees hier verder 

 

 

 

 

Het Krijtlandpad

De wandelgids ligt op enkele kilometers afstand van de route bij Valkenburg.
Wandelarrangement KrijtlandpadIn onderling overleg bepalen we hoeveel en welke routes je wilt lopen.

Geïnteresseerd? Lees hier verder.

 

 

 

Het Pelgrimspad

Het bed and breakfast ligt op één kilometer afstand van het Pelgrimspad (deel 2) aan het eind van kaart 37 ofwel aan het begin van kaart 38 ter hoogte van Hunnecum. Zie hiervoor op de volgende kaart: Pelgrimspad deel 2.

Geïnteresseerd? Lees hier verder