B&B De Wandelgids

Verblijf

Wij zijn tevreden als we kunnen bijdragen aan een fijne wandelvakantie etc.. De faciliteiten hiervoor? Goede bedden, een gezond en lekker ontbijt, gevulde koelkast, zonnig terras, extra’s zoals een lunchpakket, en als het zo uit komt aan het eind van de dag een pizza uit de hout gestookte pizzaoven. Een ideaal uitgangspunt voor je wandelvakantie.

Wandelvakantie in B&B Zuid Limburg

Privacy

Het bed en breakfast bestaat uit een appartement: slaapkamer, zithoek met een slaapkamer, keuken en badkamer. Je huurt de hele voorziening, dus je hoeft de badkamer en de keuken niet te delen met anderen. Het terras deel je met ons, de eigenaars.

Slapen

Er zijn in totaal vier bedden van 90/200 in twee kamers die desgewenst tegen elkaar aan of van elkaar af geplaatst kunnen worden. De bedden en matrassen zijn van goede kwaliteit zodat je goed uit kunt rusten na het wandelen. Je slaapt onder een heerlijk zacht donzen dekbed.

Goed uitrusten doe je in een goed bed

De huiskamer

De huiskamer heeft openslaande deuren naar het terras en is voorzien van een pelletkachel, een moderne houtkachel die je met een druk op de knop aan- en uitzet. De kachel zorgt voor een gezellige sfeer zodat je na het wandelen bij de haard lekker kunt ontspannen.
Zelf houden we van rust en van lezen en daarom is de huiskamer voorzien van een goedgevulde boekenkast. Vergroot de foto en je krijgt een 360 graden indruk.

Lekker bijkomen van het wandelen, wandelarrangement

Ontspannen tijdens je wandelvakantie Ontspannen tijdens je wandelvakantie in Zuid Limburg

De badkamer

Er is een moderne badkamer met toilet en douche, voorzien van een natuurstenen vloer. In de badkamer ontbreekt de voetenzalf Gehwohl niet voor de vermoeide voeten na het wandelen.

De keuken

In de keuken verzorgen we het ontbijt. Je kunt zelf koffie en thee zetten of de magnetron gebruiken. Vergroot de foto en je krijgt een 360 graden indruk.

Keuken voor ontbijt en warme maaltijd

Zelf een maaltijd bereiden kan in B&B de wandelgids

 

Tarieven?

Op deze pagina staan alle prijzen overzichtelijk op een rij.

Eten en drinken

’s Morgens een luxe ontbijt van het huis
Koffie en thee de hele dag gratis. De koelkast is goed gevuld met drankjes zodat je na het wandelen lekker bij kunt bijkomen!

Lunchen onderweg

Je kunt bij het ontbijt een paar boterhammen extra smeren en als lunch voor het wandelen meenemen. Een uitgebreid lunchpakket is ook mogelijk; wij zorgen dan voor extra’s zoals een zelf klaargemaakte energizer, fruit e.d.

Warme maaltijd

Desgewenst verzorgen we ’s avonds een pizza (alleen bij mooi weer in de zomer) of een eenvoudige maar lekkere maaltijd. Specialiteit van het huis is een Marokkaans stoofpotje. Wil je ’s avonds een maaltijd, dan graag een tot twee dagen van tevoren overleggen.

Uit eten?

Op iets meer dan een kilometer ligt het eetcafé van camping Mareveld waar je voor een schappelijke prijs lekker kunt eten. Zie www.mareveld.nl. In Nuth, 2 kilometer verderop, zijn diverse eetgelegenheden.

Hout gestookte Pizza

Peter, de gastheer, stookt in de zomer ’s avonds geregeld de pizzaoven. Als het weer dus meezit, kun je een pizza mee eten. In de winter staat er desgewenst een stoofpotje klaar voor de vermoeide wandelaar.

Een heerlijke pizza tijdens de wandelvakantie
Pizza oven in bedrijf
Wandelvakantie

We zijn zelf fervente wandelaars en hebben daardoor veel ervaring met wandelen in Zuid Limburg. Voor onze gasten hebben we de volgende faciliteiten:
– Er liggen diverse wandelingen voor je klaar.
– Wanneer je een wandeling kiest van de website www.wandelgidszuidlimburg.com dan printen we hem graag voor je uit.
– De plaatselijke afdeling van het IVN organiseert regelmatig wandelingen. Kijk hiervoor op de website van IVN Nuth
– We verzorgen diverse wandelarrangementen. Klik hier voor de verschillende arrangementen.

Haal- en brengservice

We weten uit eigen ervaring hoe fijn het is om niet eerst met het openbaar vervoer naar een startbestemming van een wandeling te hoeven reizen, of na afloop nog een uur op een bus te moeten wachten. Daarom hebben we een haal- en brengservice. Zie hiervoor onze arrangementen of neem contact met ons op.

Geen honden

Honden zijn helaas niet (meer) toegestaan.

En verder…

– Er is voldoende parkeergelegenheid
– Je kunt gratis inloggen op het draadloos internet